Logo mooilaarbeek.nl
Tafelvoetbal tijdens 'Mixed Grill 2018'   | Fotonummer: d28e75
Tafelvoetbal tijdens 'Mixed Grill 2018' (Foto: )
Sport

Seizoenstart voor badmintonclub Mixed

  Sportnieuws

Beek en Donk – De jeugd- en seniorencompetitie staat op het punt van beginnen voor de teams van Badmintonclub Mixed. De week worden de eerste wedstrijden gespeeld. De voorbereidingen zijn echter al een maand geleden begonnen. De senioren hebben al enkele conditietrainingen achter de rug en ook de jeugd heeft al flink getraind. Wat zal dit seizoen gaan brengen?

BC Mixed doet met maar liefst 18 teams mee aan de competitie van de Helmondse Badminton Bond (HBB), die dit jaar 60 jaar bestaat. Bij de jeugd strijden 8 teams om de titels in de diverse klassen. Bij de senioren zijn er in totaal 10 teams en is BC Mixed in elke klasse van de HBB competitie vertegenwoordigd. Ook dit jaar zijn er weer veel nieuwe spelers, vooral bij de jeugd, die voor het eerst competitie gaan spelen. Voor hen is het extra spannend. Maar het plezier staat voorop en de ervaring leert dat ze snel gewend zijn en veel lol beleven.

Mixed Grill
De eerste activiteit van het seizoen en traditioneel de opening van het seizoen van BC Mixed is weer prima verlopen. De Mixed Grill trekt veel bezoekers en staat garant voor heerlijk eten, lekker drinken en gezellige spelletjes. De activiteitencommissie heeft weer voortreffelijk werk geleverd en gastvrijheid op de geweldige locatie wordt bijzonder gewaardeerd.

Laarbeek Sportief
Ook dit jaar is BC Mixed weer vertegenwoordigd tijdens Laarbeek Sportief. Op zondag 16 september zullen de Mini's (4- en 5-jarigen) onder leiding van Anniek van Leuken een demonstratietraining geven in sporthal d'n Ekker. Daarnaast is BC Mixed aanwezig met een informatiestand. Jong en oud is van harte welkom om alle aanwezige sporten te komen bekijken. Dat kan ook in Aarle-Rixtel en in Lieshout.

Meer info over BC Mixed vind je op www.bcmixed.nl en volg de vereniging op social media.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>