Kamiel Pennings

Sparta wint verdiend bij Reusel Sport

Beek en Donk - Sparta'25 heeft in haar eerste uitwedstrijd de drie punten mee teruggenomen naar Beek en Donk. Reusel Sport won vorige week nog met 8-1 van Wodan maar moest deze keer genoegen nemen met een 1-2 nederlaag.

Sparta'25 was de eerste helft de betere ploeg. Bij vlagen werden er mooie aanvallen op de mat gelegd. Sparta'25 kwam in de 38e minuut door een goal van René Brouwers op voorsprong. Hij ronde een aanval met goed voorbereidend werk van Rick van Heijnsbergen en Jeremy Raaijmakers beheerst af. Na bijna een uur spelen verdubbelde Jeremy Raaijmakers de score. Reusel Sport zette een tandje bij en probeerde de achterstand snel kleiner te maken. Keeper Kamiel Pennings, die wederom een uitstekende wedstrijd keepte, was keer op keer een sta-in-de-weg. Vorige week was hij al de man van de wedstrijd en nu was hij ook weer een van de betere. In blessuretijd wist Reusel Sport nog een doelpunt te scoren. Maar verder kwamen zij niet. De drie punten gingen uiteindelijk mee met de bus terug naar Beek en Donk.

Door de overwinning heeft Sparta'25 nu vier punten uit twee wedstrijden. Sparta'25 staat 7e op de ranglijst met twee gespeelde wedstrijden. S.B.C. staat bovenaan na drie gewonnen duels. Komende zondag speelt Sparta thuis tegen Hapert dat nog maar 1 punt heeft uit drie wedstrijden.