Logo mooilaarbeek.nl
TTV Een en Twintig team 6: Chris Klingsporn, Kevin Biemans, Tim van Dalen en Christi Eekels   | Fotonummer: c8b078
TTV Een en Twintig team 6: Chris Klingsporn, Kevin Biemans, Tim van Dalen en Christi Eekels (Foto: )
Sport

TTV Een en Twintig klaar voor het herfsttoernooi

  Sportnieuws

Beek en Donk - Drie teams van Tafeltennisvereniging Een en Twintig hebben donderdagavond 4 oktober hun competitiewedstrijden thuis gespeeld. Team 2 bestaande uit Rowena de Haas, Joost van Goch en Jeroen Engelhart hebben gespeeld tegen Flash 4. Zij eindigden met een 5-5 stand. Jeroen en Rowena wisten hun dubbelpartij overtuigend te winnen en twee van hun enkelwedstrijden.

Team 3 van TTV Een en Twintig speelde donderdagavond ook thuis tegen Renata 6. Panisa Tummuengdon en Dirk van der Venne wonnen de dubbelpartij. Ton Paardekooper won twee van zijn enkelwedstrijden. Dirk won er ook twee en Panisa wist al haar enkelwedstrijden te winnen.

Ook Team 6 van TTV Een en Twintig speelde thuis, zij mochten het opnemen tegen Budilia 9. Kevin Biemans, Chris Klingsporn en Tim van Dalen speelde donderdagavond gelijk tegen Budilia. De stand eindigde dus in een 5-5 gelijkspel. Tim zette zijn goede ontwikkeling door wist drie wedstrijden te winnen. Kevin pakte twee puntjes en Chris wist helaas geen punten te pakken.

De overige teams van TTV Een en Twintig hebben hun competitiewedstrijden uit gespeeld. De uitslagen van de afgelopen week zijn terug te vinden op www.ttveenentwintig.nl of kijk op de Facebook pagina van TTV Een en Twintig.

Op zondag 7 oktober organiseerde MTTV'72 hun jaarlijkse Kersentoernooi. Er waren ongeveer 30 deelnemers. Van TTV Een en Twintig namen Jeroen Engelhart en Eva Verrijt deel aan dit evenement. Jeroen speelde in de A poule en Eva Verrijt deed mee in de B poule. Beide werden zij tweede in hun poule. In de kruisfinales zijn zij wederom beide op de vierde plaats geëindigd en daarmee net buiten de prijzen gevallen.

Herfsttoernooi
Op 25 oktober houdt TTV Een en Twintig het jaarlijkse Herfsttoernooi. Het Herfsttoernooi is een altijd gezellig clubtoernooi. Leden van TTV Een en Twintig mogen dan een introducé meenemen en als duo neem je dan deel aan het toernooi. Mocht je nu niemand kennen van de vereniging, dan is dat geen probleem. Kom langs en sluit aan. Het is een vriendschappelijk toernooi waar een aardig tafeltenniswedstrijdje gespeeld wordt, maar het gaat vooral om het gezellig samen zijn.

Op maandag en donderdag is vanaf 19.00 uur de tafeltennishal geopend aan de Otterweg in Beek en Donk. Kijk voor meer informatie op www.ttveenentwintig.nl en volg TTV Een en Twintig op Facebook, Instagram en Twitter.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>