Logo mooilaarbeek.nl
Lianne Verbakel met 'Follow Me'   | Fotonummer: 002a68
Lianne Verbakel met 'Follow Me' (Marly Verbakel Fotografie)
Sport

Lianne Verbakel wint Bavaria 0.0 Eventing Trophy

  Sportnieuws

Aarle-Rixtel - Tijdens SGW Ysselsteyn heeft Lianne Verbakel met haar paard Follow Me de klasse L eventing gewonnen. Door deze overwinning is Lianne de winnares van de Bavaria 0.0 eventing Trophy 2018! Erg bijzonder, want vorig jaar wist Lianne deze Trophy ook te winnen. Ze heeft haar titel dus succesvol verdedigd!

De Bavaria 0.0 eventing Trophy bestaat uit vijf eventing wedstrijden in de landelijke klasse. De vier beste resultaten tellen en bepalen aan het eind van het seizoen de winnaar. Lianne wist dit seizoen als enige 4x een 1ste plaats te behalen, wat resulteerde in de overwinning. Gefeliciteerd Lianne!

De eventingsport is een echte familiesport. De drie disciplines (dressuur, springen en cross) vinden plaats over de gehele dag, waardoor iedereen de gehele dag aanwezig is bij een wedstrijd. Bavaria als familiebedrijf ondersteunt deze familiesport met deze competitie en biedt talenten zo de kans om zicht te profileren.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>