Alle kampioenen. Ronald en Ilse Mastbroek ontbreken op de foto i.v.m. vakantie. Voor hen werden de honneurs waargenomen door oma en Henk Mastbroek
Alle kampioenen. Ronald en Ilse Mastbroek ontbreken op de foto i.v.m. vakantie. Voor hen werden de honneurs waargenomen door oma en Henk Mastbroek

HSV Het Geduld viert einde van het seizoen

Sportnieuws Sport

Beek en Donk - Het seizoen van HSV het geduld zit er weer op en alle kampioenen zijn bekend. In een stralende zon konden ze bij Café van de Burgt op het terras weer genieten van de jaarlijkse prijsuitreiking.

De visvereniging kijkt terug op een schitterend seizoen op hun mooie nieuwe vijver, die overigens nog niet helemaal af is. Ze hebben 8 koningswedstrijden afgewerkt, een koppelwedstrijd en een uitwisseling met Gemert. Ze hebben veelal prachtig weer gehad waarbij ook goed gevangen werd.

De koningsbokaal met wisselbeker ging voor de 2e keer naar Ronald Bosmans, hij was van de top 5 uiteindelijk de koelste en met name in de laatste wedstrijden heeft hij zijn slag geslagen. Bij de dames werd Ilse Mastbroek overtuigend winnaar, zij werd vorig jaar nog 3e dus is ze goed vooruitgegaan, volgend jaar bij de volwassenen.

De koppelbokaal beker ging naar Frans Vereijken en Sjaak Raaijmakers het verschil met nummer 2 werd op het aantal vissen beslist. De prijs voor de schrokker, het gemiddelde van het totaal aantal vissen en totaal gewicht, ging ook naar de kampioen Ronald Bosmans.

Na het uitreiken van de bekers door Peter Beerens en het woordje van de voorzitter Hugo van Schijndel, werd er afgesloten met een heerlijk warm en koud buffet. Voor liefhebbers wordt het seizoen volgende week afgesloten met vissen op de forel, die speciaal wordt uitgezet op de vijver. Het vissen is gratis voor de leden.

Koningsvissen
1. Ronald Bosmans 305 punten, 2. Ronald Mastbroek 282 punten, 3. Willie van Bakel 278 punten.

Koningsvissen Jeugd
1. Ilse Mastbroek 156 punten, 2. Stan van Zoggel 118 punten, 3. Max van de Broek 98 punten.

Koppelwedstrijd
1. Frans Vereijken - Sjaak Raaijmakers 84 punten, 2. Henk van de Vegt - Geert Kremers 84 punten, 3. Raf Verbruggen - Henk Mastbroek 76 punten.

Schrokker
1.
Ronald Bosmans 164 vissen - 6,58 kilo, 2. Ronald Mastbroek 100 vissen - 8,71 kilo, 3. Peter Vogels 69 vissen - 14,0 kilo.

De kampioen koningsvissen: Ronald Bosmans