Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 403850
Foto:
Sport

Laarbeeks Tennistoernooi 2018

  Sportnieuws

Laarbeek - De tennissers(sters) van LTV de Hut, T.V. t Slotje en T.V. de Raam gingen zaterdagochtend 3 november de strijd aan om te bepalen wie zich een jaar lang de beste tennisvereniging en het beste tennisteam van Laarbeek mag noemen.

Na 48 wedstrijden gespeeld te hebben op de drie parken werd er om 18.00 uur onder toeziend oog van wethouder Briels de finale gespeeld door het team van Monique Megens ('t Slotje) tegen het team van Marcel Fleuren (t.v. de Raam). Hierin bleek het team van t.v. de Raam toch een maatje te groot.

Na de finale vond de prijsuitreiking plaats in de kantine bij t.v. de Raam door wethouder Briels, waarbij duidelijk werd dat t.v. de Raam zich weer een jaar lang beste tennisvereniging van Laarbeek mag noemen en dat het beste team ook uit Lieshout komt.

De organisatie wil alle deelnemers bedanken en ziet jullie volgend jaar graag terug wanneer de finales dan bij t.v. 't Slotje gaan plaatsvinden, waar de wisselbeker zich al reeds bevindt.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>