Logo mooilaarbeek.nl
Eva Verrijt in actie tijdens de Studentenkampioenschappen   | Fotonummer: 894822
Eva Verrijt in actie tijdens de Studentenkampioenschappen (Foto: )
Sport

Team 3 en 4 TTV Een en Twintig gaan voor het kampioenschap

  Sportnieuws

Beek en Donk - Met nog 3 wedstrijden te spelen, loopt de tafeltenniscompetitie ten einde. Welke teams van TTV Een en Twintig gaan voor het kampioenschap en welke teams strijden voor klassebehoud?

Kampioensstrijd
Team 3 van TTV Een en Twintig ligt op kampioenskoers in de 5e klasse. Aum van Berlo, Guido Graat, Dirk van de Venne en Ton Paardekooper staan op dit moment gedeeld eerste, kampioen worden zit er dus zeker nog in. Donderdag 15 november nemen zij het thuis op tegen Wilvo/TTV Bergeijk.

De titelrace lijkt helemaal beslist bij team 4. Met maar liefst 16 punten voorsprong op de nummer 2 in de poule, kan het kampioenschap aan Tonnie van Berlo, Addy Verbakel, Paulos Kallah en Patrick Biemans niet meer ontgaan. Donderdag spelen zij thuis tegen Taverbo/Sabo.

Degradatiestrijd
Team 1 bestaande uit Peter van den Eijnde, Jordi Kivits en Stefan Hamelijnck staat op dit moment vierde in hun poule. Kampioen worden zij niet, kans op degradatie uit de eerste klasse is er nog wel. Vrijdag 16 november neemt team 1 het op tegen en in Deurne.

Team 2 maakt een moeizaam seizoen door en staat op dit moment laatste in hun poule. Aanstaande vrijdag 16 november nemen zij het op tegen Veldhoven. Rowena de Haas, Joost van Goch en Jeroen Engelhart doen er de komende wedstrijden alles aan om in de 3e klasse te blijven.

Donderdag 15 november spelen team 3, 4, 5, 6 en 7 thuis in de tafeltennishal aan de Otterweg.

Nederlandse Studenten Kampioenschappen
Zondag 11 november vonden in Tilburg de Nederlandse Studenten Kampioenschappen plaats. Met maar liefst 90 deelnemers een groot en sterk bezet toernooi. Speelster van TTV Een en Twintig Eva Verrijt nam aan dit toernooi deel. Eva speelt normaal 6e klasse en mocht het in de voorrondes opnemen tegen dames die normaal gesproken landelijk 3e divisie heren spelen. "Dat was heerlijk spelen", aldus Eva zelf. De wedstrijd tegen Noor Roording (Dames 2e divisie) ging in de vijfde set maar net verloren, anders zou een plaats in de top 8 een feit zijn. Eva is uiteindelijk op de 14e plaats geëindigd en heeft boven verwachting gepresteerd.

Wil je graag ook op de hoogte blijven van alle uitslagen en/of overig nieuws, kijk dan op www.ttveenentwintig.nl of volg TTV Een en Twintig op Facebook en Instagram.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>