Logo mooilaarbeek.nl
Maud Vesters met Ivy sdb, Pleun van Schijndel met Joly´s Carismo en Anouk v.d. Oever met Amigo  | Fotonummer: 849a25
Maud Vesters met Ivy sdb, Pleun van Schijndel met Joly´s Carismo en Anouk v.d. Oever met Amigo (Foto: Col Warnaar)
Sport

Frisse avondwedstrijd in D'n Perdenbak

  Sportnieuws

Lieshout - Er waaide een frisse wind door Manege D'n Perdenbak vrijdagavond 16 november. De ponyruiters uit de regio kwamen voor een gezellige wedstrijd naar de Perdenbak. Gelukkig was het droog weer tijdens deze 2de wedstrijd voor het Laarbeek Indoor Kampioenschap en kon er fijn buiten gereden worden.

De proeven werden binnen gereden en de jury zag weer leuke combinaties voorbij komen en kon bijna niet anders dan hen te belonen met mooie punten. De organisatie bedankt DA Mark voor het schenken van de extra prijzen en wensen hem veel succes met zijn mooie vernieuwde winkel.

Uitslag Laarbeekse deelnemers
Saar Hellings en Alex startte in de categorie AB, klasse B en werden 2x 2de met 184,5 en 185 punten.

In de categorie CDE, klasse B startte Iris Hendriks met Merijn en zij werden ex equo 2de met Maud Vesters zowel in de 1ste proef met 187 punten en in de 2de proef met 188 punten. Pleun van Schijndel en Joly´s Carismo werden 2x 4de met 186,5 voor de 1ste proef en 187,5 bij de 2de proef, Eline Raaijmakers en haar nieuwe pony Kacey werden 6de met 183 punten, Anouk vd Oever en Amigo werden 8ste met 182 punten en 5de in de 2de proef met 186,5 punt Juul Hellings en Jelly Bean werden 9de met 180 punten en 8ste in de 2de proef met 183,5 punt.

In de categorie L1 werden Noah Vesters en Carien 2de met 189,5 punt en 3de bij de 2de proef met 188,5 punt, Eline Raaijmakers reed ook met Moerputten Colinda en werden daar 6de met 185 punten, Suze v.d. Hurk en Hattrick Primadonna werden 10de met 181 punten.

Allemaal gefeliciteerd met jullie mooie resultaat en winstpunten. De volledige uitslag staat op www.stichtingderaam.nl en daar kun je ook het overzicht vinden voor de Laarbeekse Indoor Kampioen. In januari 2019 gaan ze verder met de wedstrijden. Op 11 januari met de paarden en 25 januari voor de pony's. Wil je hiervoor inschrijven, mail dan naar wedstrijdderaam@live.nl of meld je aan via mijnknhs.nl

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>