Logo mooilaarbeek.nl
  | Fotonummer: a640eb
Sport

Glansrijke eerste overwinning Next/Bedovo Dames 1

  Sportnieuws

Beek en Donk - Hoewel het wedstrijdseizoen al een tijd is gestart wist Next/Bedovo Dames 1 nog geen enkele wedstrijd te winnen. Afgelopen zaterdag stond de derby tegen Were-Di Dames 1 op het programma, dat bovenin de competitie meedraait. Met de hoop op een paar puntjes werd de wedstrijd al voortvarend begonnen.

Aanvankelijk werd gestart met een kleine achterstand, maar deze wist Bedovo vlug in te halen mede door een lange servicebeurt van Maud Crooijmans. Set 1 werd ruim gewonnen. De rest van de wedstrijd bleef Bedovo het sterke spel aanhouden. Op alle gebieden liep het als een trein aan de kant van Bedovo waardoor Were-Di geen enkele kans kreeg om de voorsprong te pakken. Geen enkel moment bleek de wedstrijd nog in gevaar en Next/Bedovo Dames 1 mag haar puntenaantal maar liefst verdubbelen.

Winst voor Heren 1
Café Thuis/Bedovo Heren 1 speelde eveneens thuis tegen Were-Di HS1. Gezien de stand in de competitie beloofde dit een spannende wedstrijd te worden aangezien beide teams meedraaien in de top van de competitie. Het team werd deze week aangevuld met oud-gedienden Joost van Vijfeijken en Inse van Gelder. Beide spelers wisten een sterke stempel op de wedstrijd te drukken. Joost door zijn sterke aanvallen en Inse door zijn onverdedigbare services. Were-Di HS1 had te weinig grip op de wedstrijd waardoor de eerste 3 sets met gemak werden gewonnen door de heren van Bedovo. De laatste set zakte Café Thuis/Bedovo Heren 1 wat in en had moeite met scoren. Hierdoor moesten zij één set afgeven aan de mannen uit Gemert.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>