Logo mooilaarbeek.nl
  | Fotonummer: 627dfc
Sport

Runnersclub actief bij Zevenheuvelenloop

  Sportnieuws

Lieshout - De Zevenheuvelenloop is een van de bekendste en grootste hardloopwedstrijden van Nederland. Op zaterdagavond was er al een wedstrijd over 7 kilometer. De leden van Runnersclub Lieshout kozen voor het echte werk op zondag, samen met nog 35.000 lopers. De Zevenheuvelenloop is een wedstrijd over 15 kilometer met daarin natuurlijk de Zevenheuvelenweg.

Rudy van Kempen finishte ondanks een lichte verkoudheid in een knappe tijd van 1:08:09 en was hiermee de snelste RCL-er. Ad Breukers liep ook een goede wedstrijd en behaalde de eindstreep in 1:20:09. Coen Sanders in finishte 1:27:55. Heidy Meeuws loopt erg veel wedstrijden en stond ook in Nijmegen weer aan de start. Zij volbracht de heuvelachtige 15 kilometer in een mooie tijd van 1:33:38.

Zondag 25 november staat de 't is voor niksloop in Geldrop op het programma. Een natuurloop van 6 kilometer tot zelfs een hele marathon over de Strabrechtse heide. Je kunt deze afstanden ook wandelen. Inschrijven is niet meer mogelijk, deze wedstrijd is al maanden volgeboekt.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>