ASV'33 scoort tegen Bavos
ASV'33 scoort tegen Bavos Foto: Marcel van de Kerkhof (A-R)

ASV'33 steelt punt in Bakel

Aarle-Rixtel - ASV'33 eindigde de wedstrijd zondagmiddag voor het eerst dit seizoen met een gelijkspel. In een wedstrijd waarin tegenstander Bavos het initiatief nam, wist ASV'33 toch een punt mee naar huis te nemen.

Het eerste wapenfeit werd gebracht door de thuisploeg. Een matig schot werd gevangen door keeper Martijn Verbakel. Vijf minuten later was er een soortgelijke situatie aan de andere kant van het veld toen Thomas Fritsen op doel schoot. Ook zijn schot werd klem gepakt door de keeper. In de 25e minuut werd een aanval van Bavos ongelukkig weggewerkt door Erwin van Dijk. De bal kwam terecht bij Pim van Lijssel, die zonder moeite kon binnenschieten: 1-0. Nadat Bavos de openingstreffer had gemaakt was ASV'33 de organisatie even kwijt. Het was dan ook doelman Martijn Verbakel die de ploeg uit Aarle-Rixtel met een paar goede reddingen op de been hield.

In de tweede helft kwam ASV'33 beter uit de kleedkamer. Het leek even 1-1 te worden maar een doelpunt van Teun van Asten werd afgekeurd. Tot de 70e minuut waren er weinig kansen te genieten toen ASV'33 een vrije trap voor het vijandelijke doel kreeg. Bart Vermeulen legde de bal breed op Erwin van Dijk, die de bal zuiver de verre hoek in schoot. Een mooie variant dus, en de score was weer gelijk. Na de gelijkmaker ging de thuisploeg weer op zoek naar een voorsprong maar wist deze niet te vinden. Weer wist keeper Martijn Verbakel zijn doel meerdere malen uitstekend te verdedigen. Na de 1-1 was verdedigen de hoofdzaak voor ASV'33, maar diep in blessuretijd had het nog een geweldige kans om er met de volle buit mee vandoor te gaan. Een weggewerkte bal kwam bij Thomas Fritsen, hij stuurde Thimo van der Steen diep, die vervolgens de bal bij Pim van den Tillaart bracht. Helaas voor de ploeg uit Aarle-Rixtel wist hij deze razend snelle counter niet te bekronen met een doelpunt wat de eindstand op 1-1 bracht.

Volgende week speelt ASV'33 een uitwedstrijd tegen Mifanon uit Mierlo.