Logo mooilaarbeek.nl
  | Fotonummer: 95810b
Foto:
Sport

3 Kampioenen najaarscompetitie bij 't Slotje

  Sportnieuws

Beek en Donk - De KNLTB najaarscompetitie is weer voorbij. Afgelopen zondag, vooraf aan de 1e wedstrijddag van het stedentennis, heeft tennisvereniging 't Slotje de kampioenen gehuldigd. Het Slotje heeft deelgenomen met 10 jeugdteams aan deze competitie. Daarvan zijn er 3 kampioen geworden.

Als eerste de debutanten van Groen 1, met een gelijkspel op de laatste speeldag konden zij De Linden uit Beuningen met 2 punten voor blijven.Ook de jongens t/m 17 jaar zijn kampioen. Voor hen verliep de competitie vrij probleemloos. Zij wonnen 5 van de 7 dagen met 6-0, de andere 2 met 4-2. Daarmee stonden ze 7 punten voor op nummer 2 uit Venray.

Het spannendste werd het bij de meisjes t/m 17 jaar. Door een gelijkspel op de inhaaldag na de officiële competitie tegen Eresloch uit Eersel konden zij datzelfde Eresloch 1 punt voorblijven.

In de winter ligt de KNLTB-competitie even stil. In april 2019 beginnen ze weer met de voorjaarscompetitie. In de winter wordt er door de selectiejeugd nog wel deelgenomen aan het Stedentennis. Hierover later meer.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>