Logo mooilaarbeek.nl
Team 8 viert het kampioenschap. Vlnr: Juul Verbeeten, Dorette van den Elsen, Richard Doensen, Marijn van Krieken en Tessa van den Boogaard  | Fotonummer: 836491
Team 8 viert het kampioenschap. Vlnr: Juul Verbeeten, Dorette van den Elsen, Richard Doensen, Marijn van Krieken en Tessa van den Boogaard (Foto: )
Sport

Team 8 ATTC'77 kampioen

  Sportnieuws

Aarle-Rixtel - Al een aantal seizoenen spelen Dorette van den Elsen, Juul Verbeeten, Marijn van Krieken, Tessa van den Boogaard en Richard Doensen van tafeltennisvereniging ATTC'77 uit Aarle-Rixtel in de zevende klasse. Ze doen het elk seizoen heel goed, maar het lukt ze maar niet om te promoveren. Dit seizoen ging het weer van een leien dakje en konden ze afgelopen week in de voorlaatste wedstrijd dan eindelijk het kampioenschap binnenhalen.

De dames lieten het over aan de heren, dus aan Juul, Richard en Marijn de taak om in eigen huis twee punten te halen tegen concurrent Budilia 9. Zij lieten er geen gras over groeien. Juul en Richard wonnen allebei hun eerste wedstrijd en de champagne kon ontkurkt worden. De wedstrijd eindigde in een 7-3 overwinning, maar dat maakte niemand meer wat uit, ze mogen eindelijk naar de zesde klasse. Leuk detail is dat zowel Juul als Tessa geen enkele wedstrijd verloren heeft in deze competitie.

Het zesde team mocht afgelopen week naar Valkenswaard 6, de hekkensluiter in de zesde klasse L. De spelers waren in veel wedstrijden aan elkaar gewaagd waarbij veel games in de verlenging werden beslist. Het pakte goed uit voor ATTC. Henk Buiting en Stephan Vergroesen wonnen ieder twee wedstrijden en Bart Willems scoorde een hattrick. Samen met Stephan won hij ook de dubbel en bracht daarmee de eindstand op 2-8. Ze hebben volgende week in de laatste wedstrijd nog 3 punten nodig om de tweede plek vast te houden, waarmee er nog een kans is op promotie via een promotie/degradatiewedstrijd.

Het tweede team mocht na een maand stilgelegen te hebben vanwege verzette wedstrijden ook weer eens aantreden. Stiphout 5 was de tegenstander. Zeker bij Mark Rovers en Frederieke van de Poel liep het niet lekker. Mark verloor alle drie zijn wedstrijden, Frederieke won één potje en samen verloren ze de dubbel nipt met 11-9 in de vijfde game. Jos Beniers speelde wat beter en won tweemaal met een 3-7 nederlaag als eindresultaat.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>