Logo mooilaarbeek.nl
Sport

Drukke decembermaand BCL

  Sportnieuws
Stefan Schepers, één van de vele fanatieke badmintonners bij BCL  | Fotonummer: 54c79e
Stefan Schepers, één van de vele fanatieke badmintonners bij BCL

Lieshout - Na een volle novembermaand, volgt ook een héle drukke decembermaand. Naast de doorlopende competities (zowel district als midweek) organiseert Badminton Club Lieshout ook een Sinterklaastoernooi (op 28-11), twee niet-speelavonden (op 05-12 en 26-12), een Kerstballentoernooi (op 19-12) en een Nieuwjaarsborrel (op 02-01). Dit allemaal naast de wekelijkse speelavonden die in december dus niet allemaal door gaan.

Competities
Na twee rustweken barst de districtscompetitie in december weer in volle hevigheid los. BCL-H1/BouwCenter Swinkels, en de jeugdteams BCL-U17 en BCL-U13 werken in hun klasse deze maand behoorlijk wat wedstrijden af. Komend weekend spelen zij alle drie een thuiswedstrijd. Ook in de Midweekcompetitie staat in december een wedstrijd gepland. BCL-M2/Sportpoint Gemert start de competitie met een thuiswedstrijd tegen BC Goirle. Alleen BCL-M1/Bavaria speelt in december geen wedstrijden.

Sporthal gesloten
Vanwege de diverse feestdagen in de maand december is sporthal de Klumper op twee vaste speeldagen van Badminton Club Lieshout gesloten. Op woensdag 5 december én op woensdag 26 december zal de sporthal gesloten zijn en komt de normale speelavond te vervallen.

Sinterklaastoernooi
Op woensdag 28 november werkten de badmintonners tijdens de speelavond een speciaal toernooi af. Het toernooi stond geheel in het teken van Sinterklaas en dus waren er ook pepernoten te verdienen. 

Kerstballentoernooi
Op 19 december vindt weer het jaarlijkse 'Frans Biemans Kerstballentoernooi' plaats. Onder leiding van 'Kerstman' Frans Biemans badmintonnen zowel de jeugdleden als de senioren dan op een speelse wijze om lekkernijen. Kortom: een extra leuke speelavond in een kerstdecor, dat door de aanwezigheid van de Kerstman nog versterkt wordt.

Nieuwjaarsborrel
Op 2 januari 2018 houdt Badminton Club Lieshout weer haar jaarlijkse Nieuwjaarsborrel. Rond 19.30 uur komen dan zowel de jeugdleden als de senioren samen in de kantine van Sporthal de Klumper om samen te toasten op het nieuwe jaar. Het hoogtepunt van deze bijeenkomst is altijd de benoeming van de 'vrijwilliger van het jaar'. Deze wordt immers jaarlijks daar bekend gemaakt zodat dit plaats kan vinden in de nabijheid van zoveel mogelijk leden. Badminton Club Lieshout koestert haar vele vrijwilligers dan ook en wil met deze benoeming het belang van veel en goede vrijwilligers onderstrepen.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>