Logo mooilaarbeek.nl
  | Fotonummer: 69d6ca
Sport

T.V. 't Slotje eervol ten onder tegen Maascourt

  Sportnieuws

Beek en Donk - T.V. 't Slotje mocht het afgelopen zondag in de uitwedstrijd opnemen tegen de Limburgse formatie uit Venray. Ook nu was er goed overleg geweest om gelijkwaardige wedstrijden op de mat te brengen en dat werd het. Er werd om 11.00 uur begonnen en om 20.00 uur kwam de laatste wedstrijd de baan af!

In de categorie t/m 12 waren de meisjes net iets sterker dan van Maascourt. Senna Willemsen en Marit Flipsen wonnen beide hun enkelwedstrijden vrij eenvoudig. De dubbel daarentegen was eentje van uiterste (6-0/2-6). Bij de jongens wisten Jasper van Cleef en Julian Bekx net geen potten te breken. Alleen van Cleef wist in zijn singel een set af te pakken met geduldig spel (5-6/6-3).

T/m 14 jaar won alleen Daphne Graat een set (6-4/4-6). Ines Hamelijnck, Yorg Peters en Wouter de Jong moesten net het onderspot delven. In de dubbels was de limburgse combinatie ook iets sterker.

Slotje kon in de categorie t/m 16 meer schade uitrichten. Daniel Barendse was de grootverdiener. Hij won zijn singel (6-5/6-2) en dubbel (6-3/6-1) samen met Swen van Steenbergen. Van Steenbergen speelde net als Timo Hocks weer gelijk in zijn singel. Hocks kon ook samen met Tom Booy in de tiebreak een set afsnoepen van de sterke combinatie Kosse Elbers/Darius Galgau. Helaas had Booy net geen geluk in zijn singel tegen Elbers.

Stedentennisteam 2018/2019 TV 't Slotje
Bij 23 jaar en ouder wist Roy Willemsen in zijn mix met Laura Hazenberg een mooi gelijkspel op het scorebord te tekenen. Ook in de singel wist hij met ferme klappen zijn tegenstander tot waanzin te drijven. Bas de Bont kwam laat op gang, maar wist na verlies in de eerste set tiebreak de rollen om te draaien (6-3). Samen met Myrne van Erp grepen ze net naast een setwinst in de tweede set tiebreak.

Daarmee kwam de uitslag op 18-30 voor tennisschool Maascourt. "De uitslag weerspiegelt niet helemaal de juiste verhoudingen. Het voelde alsof we ook gelijk hadden kunnen eindigen. Veel tiebreaks vielen de andere kant op. Dit biedt wel veel perspectief voor de thuiswedstrijd op 10 februari. Nu kunnen we ons weer focussen op de thuiswedstrijd op 9 december", aldus hoofdtrainer en -coach Jorg Gussenhoven.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>