Logo mooilaarbeek.nl
Sport

Wintercompetitie HSV 't Sluisje

  Sportnieuws

Lieshout - 16 vissers gingen zaterdag 17 november met elkaar de strijd aan om te bepalen wie het meeste aantal kilo's vis kon vangen. Dit gebeurde tijdens de 2e wedstrijd van de wintercompetitie van HSV 't Sluisje, op hun visvijver in Lieshout.

Vergeleken met het warme weer van de 1e wedstrijd begint het qua temperatuur al meer op een wintercompetitie te lijken. De vissers waren goed gekleed op het weer. Het werd een mooie strijd want de vis beet weer volop. Er werd in totaal 79 kilo zeer mooie vis gevangen.

Uitslag 1e wedstrijd: 1e Leon van Turnhout (22,060 kilogram), 2e Marinus Smits (7,460 kilogram), 3e (Bart van den Elzen 7,300 kilogram).

De 3e wedstrijd wordt gehouden op zaterdag 1 december van 13.00 tot 16.00 uur. Ongeacht het weer, kom naar de visvijver een lekkere frisse neus halen en ga de strijd aan met de andere vissers. De loting van de visplaatsen is een half uur voor aanvang van de wedstrijd.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>