Open Winter Wonderland toernooi bij 't Slotje

Beek en Donk - In de week van 17 tot en met 25 november vond het Open Winter Wonderland toernooi plaats bij tennisvereniging 't Slotje. Er was een grote opkomst! Maar liefst 203 enthousiaste sportievelingen durfden de onderlinge strijd met elkaar aan.

Er werd in verschillende categorieën gespeeld, met name in de gemengd dubbel 7 en de dames dubbel 7 waren veel inschrijvingen. Een enkeling durfde zich te wagen in de dames enkel 4 en in de dames dubbel 5.

Er werden veel spannende wedstrijden gespeeld waarin met regelmaat een derde set gespeeld moest worden om de winnaar te bepalen.

Op zondag 25 november vonden de finales plaats. Spannende wedstrijden werden gespeeld, tiebreaks en derde sets maakten bij vele de beslissing. De toernooicommissie wil alle sportieve deelnemers, vrijwilligers en supporters bedanken voor de gezelligheid en inzet.

Do you have balls? Dan zien ze jullie graag volgend jaar weer terug. Want 1 bal op je racket is beter dan 10 in de lucht en blaffende ballen bestaan niet...