Logo mooilaarbeek.nl
  | Fotonummer: 9ede47
Foto:
Sport

Succesvol nationaal judotoernooi bij Budoclub Beek en Donk

  Sportnieuws

Beek en Donk - In Sporthal D'n Ekker vond zondag 25 november het jaarlijks terugkerend judotoernooi plaats van Budoclub Beek en Donk. Voor één dag was Beek en Donk dé judohoofdstad van Zuid-Nederland. Er hadden zich zo'n 430 deelnemers ingeschreven, helaas wat minder dan afgelopen jaar.

De deelnemers waren afkomstig uit het hele land, denk aan plaatsen als Krimpenerwaard, Doetinchem, Goes en Maastricht. Dit jaar had het toernooi weer een internationaal tintje vanwege de deelname van judoka's uit Duitsland en België.

Nadat wethouder Briels het toernooi geopend had, gingen om half 10 de eerste judoka's de mat op. In totaal werd er op 7 judomatten gestreden. Het toernooi verliep in een sportieve sfeer en gelukkig hoefde de EHBO niet veel in actie te komen. Rond 15.00 uur werden de laatste prijzen uitgedeeld.

Namens Budoclub Beek en Donk namen 2 judoka's aan het toernooi deel. Dit waren Daan en Bart vd Bogaart. De judoka`s streden voor wat ze waard waren, de tegenstand was echter net wat te zwaar. Helaas werden er geen prijzen behaald, maar de broers hebben wel weer erg veel geleerd!

De organisatie wil bij deze de vele vrijwilligers (dit jaar weer meer dan 70!), sponsors en de gemeente Laarbeek nogmaals bedanken voor het mogelijk maken van het toernooi. Zonder hun steun is dit niet mogelijk!

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>