Logo mooilaarbeek.nl
Sport

Goede prestaties Runnersclub in Zandboscross

  Sportnieuws

Lieshout - Een van de mooiste crossen in de regio is de Zandboscross in Deurne. Ondanks de zware regenval stonden er veel deelnemers aan de start, waaronder ook 6 leden van Runnersclub Lieshout.

Marjan van den Tillaar liep de korte cross bij de wedstrijdatleten. Deze wedstrijd over 4745 meter telt mee voor de Limbra crosscompetitie. Net als de 3 voorgaande wedstrijden eindigde zij op de 6e plaats in 23:49. In de tussenstand staat Marjan nu op de 4e plaats met 960 punten. Bij de recreanten dames behaalde Heidy Meeuws een mooie 11e plaats in 27:49 op de voet gevolgd door Malika van Dijk die 12e werd in 27:57. Karin Streeder behaalde een 11e plaats op de lange cross, 7095 meter in 41:11.

Dennis van de Meulengraaf miste het podium bij de heren recreanten en finishte net achter Luc Krotwaar op een mooie 4e plaats in 29.38. Rudy van Kempen startte bij de wedstrijdatleten, zij liepen een rondje meer, 9445 meter. Rudy finishte op de 11e plaats in een knappe tijd van 44:50. Na de finish was er voor ieder een chocoladeletter en verdiende Marjan van den Tillaar, volgens de speaker, ook nog een prijs voor de mooiste outfit.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>