Logo mooilaarbeek.nl
Sport

Opnieuw overwinning voor Next/Bedovo Dames 1

  Sportnieuws

Beek en Donk - Dit weekend stond er voor Next/Bedovo Dames 1 een belangrijke wedstrijd op het programma. Zij speelde tegen TFC DS1, een team dat zich eveneens in de onderste regionen bevindt. Om zich wat van de onderste plaats omhoog te werken zijn puntjes tegen deze tegenstanders erg belangrijk.

Aanvankelijk leken beide teams erg aan elkaar gewaagd. De 1e set wist geen van beide tegenstanders een echt verschil te maken en gingen zij nek-aan-nek. Door onnodige fouten aan de kant van Bedovo lieten zij de 1e set aan zich voorbijgaan. Wijze woorden van trainer Reg Otten brachten de dames weer bij de les. Direct werd met een sterke servicebeurt een flinke voorsprong opgebouwd. De rest van de set maar ook de rest van de wedstrijd denderde de dames door. Degelijk spel, met af en toe wat onnodige fouten had tot gevolg dat TFC zich niet meer terug in de wedstrijd kon vechten. Next/Bedovo Dames 1 mag een mooie 4 punten bijschrijven en klimt langzaam wat omhoog in de competitie.

Verlies voor Heren 1
Café Thuis/Bedovo Heren 1, dat meedraait bovenin de competitie, speelde afgelopen zaterdag voor thuispubliek tegen Flamingo's '56 HS2. Een geblesseerde Dennis van Schijndel moesten ze missen, maar er bleek aanvulling in de vorm van Joost van Vijfeijken en Jaap Derks. Set nummer 1 lieten de heren van Bedovo een blink van het spel zien waardoor ze mee draaien in de top van de competitie. Hoewel er op het laatst van de set wat steekjes vielen wisten ze een 1e set binnen te trekken. De motivatie en de volleybalkwaliteiten leken de tweede set langzaamaan te verdwijnen. Café Thuis/Bedovo Heren 1 kwam niet aan scoren toe, terwijl 1 sterke aanvaller van de tegenstander met gemak te punten wist te maken. Ze konden zich niet meer terugvechten in de wedstrijd waardoor zij Flamingo's '56 HS2 met de punten naar huis zagen vertrekken.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>