Logo mooilaarbeek.nl
Archieffoto   | Fotonummer: b76e57
Archieffoto (Foto: Joost Duppen)
Sport

1. FC Geerts leidt zure nederlaag

  Sportnieuws

Beek en Donk - Zuur waren de druiven voor 1.FC Geerts na afloop van het duel met Lindeboom Accountants & Belastingadviseurs. De runner-up in de A-klasse verloor het onderling treffen met 3-1, waarmee het de aansluiting met de koploper verloor. Tot overmaat van ramp betekende deze nederlaag ook dat Lindeboom op het vinkentouw komt te zitten en het verschil tussen beide ploegen nog maar een puntje bedraagt.

Lindeboom herstelt zich langzaam maar zeker van een matige seizoenstart. T. van Oorsouw was aan Lindeboom-zijde de gevierde man met twee treffers. De overwinning werd in de tien slotminuten tot stand gebracht, nadat het op 2/3 deel van het duel nog 1-1 had gestaan.

Café-Zaal de Tapperij profiteerde van dit puntverlies, maar mocht in haar handjes knijpen dat het de wedstrijd tegen promovendus Hurkmans Plaatwerk BV wist te winnen. Tot tweemaal toe wisten de mannen in het wit en het zwart brutaalweg een voorsprong van twee doelpunten verschil te nemen. Even zo vaak was het de Tapperij die de achterstand ongedaan maakte. Nadat C. van den Boogaard dit voor de tweede maal had gedaan, was het aan R. Ros om met zijn 2e en 3e treffer een eind te maken aan de illusies die Hurkmans mogelijk nog had. De Tapperij won met 7-4.

Helaas pindakaas voor Go-People.BV in het duel met DK Garagebedrijf. Het duel eindigde in een, voor DK verdienstelijk 3-3 gelijk spel, welke na afloop werd gepromoveerd in een reglementaire 5-0 zege. Een sprong op de ranglijst naar plek 4 was voor DK het extraatje. Het 'extraatje' voor Go-People.BV waren de 3 punten in mindering nadat bleek dat er administratief iets niet in orde bleek te zijn. Zonde!

In de top van de B-klasse is het spannend. Sportcafé Den Ekker wist met een eenvoudige zege op FC van de Burgt op gelijke hoogte te komen met de huidig koploper. M. Geurts was in de met 6-0 gewonnen wedstrijd de ster van het veld. Hij trof het leder driemaal erg lekker waardoor hij drie goals op zijn naam mocht schrijven. FC van de Burgt kreeg het zelf niet voor elkaar een doelpunt te maken. Hoop op een goed resultaat was er wel degelijk totdat op de helft van het duel de 2-0 het wel erg lastig maakte hoop te houden. Den Ekker daarentegen wrijft zich genoeglijk in de handen nu het predikaat 'surprise van het jaar' blijft behouden.

Geen surprise of cadeautjes in het duel tussen Danny Megens Keurslagerij en Café Thuis. Helaas voor de heren van Thuis, aangezien zij wel een opsteker kunnen gebruiken. De ban in het treffen tussen de nummer 3 en de nummer laatst van de rangschikking in de B-klasse ontbrandde pas na een klein kwartier toen R. Hendriks de vleeshouwers op 1-0 bracht. F. Haverkort deed zo'n tien minuten later pas ook een duit in het zakje. Thuis hoopte eerder al op die felbegeerde gelijkmaker, maar Sint was ze helaas niet goed gezind. B. Pellegrino en F. Haverkort voor de tweede maal klaarde de klus. Een 4-0 zege bracht de Keurslagerij dichtbij de koplopers.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>