Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: e9645e
Foto:
Sport

Weer kampioensfeest bij ATTC'77

  Sportnieuws

Aarle-Rixtel - Het lijkt niet op te kunnen dit seizoen bij tafeltennisvereniging ATTC'77 uit Aarle-Rixtel. Vorige week werd het 8e team kampioen in zevende klasse en deze week konden het 3e en 5e team hen volgen in de 4e respectievelijk 6e klasse.

Voor heren 5 waren in de thuiswedstrijd op vrijdagavond 5 punten tegen hekkensluiter Veldhoven 14 voldoende om te promoveren naar de vijfde klasse. Johan Heurter begon, maar verloor. Johnny van den Elzen en Thijs Smulders wisten de daaropvolgende enkels en de dubbel te winnen zodat ze uitliepen naar een 4-1 voorsprong. Aan Johan toen de eer en die kans verzilverde hij door eenvoudig van Rob Bertens te winnen. Na de feestvreugde herpakten de heren zich voor de laatste wedstrijden van hun competitie in de zesde klasse. Thijs en Johnny wonnen beiden al hun wedstrijden en Johan scoorde eenmaal.

Het 3e team speelde op zaterdag 1 december in Stiphout tegen directe concurrent Stiphout 6 en ze hadden aan drie punten genoeg. Karel van der Putten, Albert Scheepers en Henk van der Bruggen wisten dat dit heel lastig zou worden gezien de opstelling van Stiphout. Met name Bastiaan Nab, oud jeugdspeler van ATTC'77, en de nog 100% spelen Chris van Heijster waren gevreesde tegenstanders. De punten zouden gemaakt moeten worden tegen de derde speler Ario Nab. Albert en Karel wisten van Ario te winnen en nu zou het aankomen op de laatste wedstrijd tussen Henk en Ario, zij het niet dat Albert voor een verrassing zorgde. In de achtste wedstrijd tegen Chris kreeg Albert gedurende de pot steeds meer grip op het service-spin spelletje van Chris en Albert won de wedstrijd, op naar de 3e klasse.

Het eerste, tweede en zevende team zijn geëindigd in de middenmoot van de 2e, 3e respectievelijk 6e klasse. Bij het vierde team was het tot het laatst erg spannend. Nagenoeg het hele seizoen stonden Vincent Braak, Jeroen van der Heijden, Werner en Jeroen Doensen onderaan totdat er van de nummer 2 gewonnen werd. Helaas mocht dit niet baten en zijn de heren alsnog gedegradeerd naar de vijfde klasse. Het zesde team is als tweede geëindigd en mag op 7 december spelen om promotie naar de 5e klasse.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>