Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: d6da2f
Foto:
Sport

ELI JO11-1 Kampioen; een echte teamprestatie

  Sportnieuws

Lieshout - Na een aantal mooie overwinningen met soms zelfs dubbele cijfers diende de wedstrijd tegen S.V. Brandevoort JO11-2 op zaterdag 1 december nog 'even' gewonnen te worden om het kampioenschap binnen te halen. Maar dat bleek nog niet mee te vallen.

Pas in het 2e kwart werd de score geopend door ELI na goed voorbereidend werk van Mart van Aspert. Gelukkig bleek keeper Ingmar Penninx alert met een paar goede reddingen en wist hij zijn doel verder schoon te houden. Topscorer Liam van Vijfeijken maakte daarna alweer zijn tweede treffer en zijn jongere broer Lenn kort na rust zelfs de 3-1. Daarmee leek het kampioenschap langzaam in zicht te komen, maar nog niet iedereen was er helemaal gerust op. Juist op dat moment begon het team te draaien zoals vaker dit seizoen; er werd gestreden om elke bal en nadat Peer Penninx de bal weer had veroverd, kon Stef Relou de aanval weer opzetten langs de zijlijn. Bij de daaropvolgende vloeiende combinaties was Thieme Hiemstra tot tweemaal toe het doeltreffende eindstation. De aanval die leidde tot de 5-1 was misschien wel de mooiste van het seizoen. Vervolgens deed Stan Coolbergen er nog een schepje bovenop; eerst een prachtig schot van 15 meter dat in de kruising zeilde en daarna een kopgoal uit een corner op maat van Thijme Hagedoorn. Laatste man Willem Opheij droeg middels een vrije trap ook zijn steentje bij aan de score en zo werd het kampioenschap binnengehaald met een overtuigende 9-1 overwinning!

De sportieve tegenstander maakte een erehaag, het kampioensspandoek werd uitgerold, de speciaal ontworpen kampioensshirtjes aangetrokken, de champagne ontkurkt, de medailles uitgedeeld en ook de trainers werden niet vergeten. Trainer (en tevens prins carnaval!) Erik Relou pakte de microfoon en prees de teamprestatie om daarna elke speler persoonlijk toe te spreken. Als laatste mocht een tocht op de 'platte kar' niet ontbreken zodat heel Lieshout te horen kreeg voor zover men het nog niet wist; de JO11-1 van ELI is nu echt kampioen!

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>