Logo mooilaarbeek.nl
Sport

Wisselende resultaten vaandelteam Badminton Club Lieshout

  Sportnieuws
  | Fotonummer: c11545
Foto:

Lieshout - Met één overwinning, één gelijkspel en één verliespartij heeft het vaandelteam van Badminton Club Lieshout weer wat punten bij elkaar gesprokkeld. Door deze uitslagen staat het herenteam nu op een stevige derde plaats in de eerste afdeling van de tweede klasse.

BCL-H1/BouwCenter Swinkels – BC High Speed-H1: 7-1
In de thuiswedstrijd tegen laagvlieger High Speed heeft het eerste herenteam van Badminton Club Lieshout, ondanks de afwezigheid van de geblesseerde Ruud van Vijfeijken, weinig punten laten liggen. Alleen Jeroen van der Heiden kon het niet bolwerken tegen Erik Gelissen: hij verloor, nipt, met 15-21 en 19-21. Ook de dubbelpartij van Jeroen van der Heiden samen met Laurence Roijackers, was een spannende partij die pas in de derde set, met 21-18 in Lieshouts voordeel beslist werd. Omdat Wouter van Vijfeijken en Bert Manders verder alles wonnen konden zeven winstpunten worden bijgeschreven.

BC Oosterhout-H3 – BCL-H1/BouwCenter Swinkels: 6-2
De uitwedstrijd tegen het derde herenteam van BC Oosterhout is niet bepaald goed verlopen. Wouter van Vijfeijken wist in zijn singlepartij, als eerste heer, wél prima te winnen. Ook Laurence Roijackers en Ruud van Vijfeijken deden dat; zij wonnen met 18-21 en 16-21 de dubbelpartij van Toine Welten en Fred Batten. Ruud van Vijfeijken lukte dat niet in zijn singlepartij: met 22-20 in de derde set kwam hij een neuslengte te kort. Ook in de andere partijen werden sets met de kleinst-mogelijke-verschillen verloren, waardoor het geluk deze keer niet aan de zijde van de Lieshoutse badmintonners was en dus een verliespartij geïncasseerd moest worden.

BCL-H1/BouwCenter Swinkels – BC Oirschot-H1: 4-4
Na de eerdere verlies- en winstpartij werd tegen de heren van Oirschot gelijk gespeeld. Na een hele spannende wedstrijd werden uiteindelijk de punten gedeeld. In maar liefst vijf van de acht wedstrijden moest er een beslissende derde set aan te pas komen om de winnaar aan te wijzen. En, ook in die derde set waren de verschillen vaak heel klein. Uiteindelijk won Bert Manders twee van zijn drie partijen en legde hij samen met Jeroen van der Heiden, die ook twee partijen won, de basis voor de vier punten waarmee het gelijke spel werd behaald.

Op woensdag 19 december vindt het Frans Biemans Kerstballentoernooi plaats. Om 18.30 uur voor de jeugd en om 20.30 uur voor de senioren. Op 26 december is er geen speelavond. De nieuwjaarsborrel wordt gehouden op woensdag 2 januari om 20.00 uur.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>