Logo mooilaarbeek.nl
  | Fotonummer: 960b65
Foto:
Sport

Zesde team ATTC'77 grijpt naast titel

  Sportnieuws

Aarle-Rixtel - In de zesde klasse is het zesde team van tafeltennisvereniging ATTC'77 uit Aarle-Rixtel op slechts één punt na geen kampioen geworden. Heel zuur voor de heren uit Aarle-Rixtel, maar via een promotie-degradatiewedstrijd tegen een als vijfde geëindigd team in de vijfde klasse konden ze op vrijdag 7 december alsnog promotie afdwingen.

Vol goede moed gingen Bart Willems, Stephan Vergroesen en Henk Buiting naar Unicum in Geldrop alwaar zij Stiphout 8 troffen. Dit was geen onbekend team voor hen. Vorig seizoen speelden ze ook tegen elkaar en won Stiphout tweemaal met 6-4. Er viel dus nog wat recht te zetten.

Bart begon goed tegen Roger Kabo, maar verloor. Toen was het de beurt aan Stephan tegen hun kopman Ruud van de Kerkhof. Stephan startte wat twijfelend, maar sleepte de wedstrijd binnen. Met Paul Sanders had Henk vervolgens geen enkele moeite. In de dubbel werd de stand met minimaal puntenverschil weer gelijkgetrokken, waarna ook Bart van Van de Kerkhof won. Helaas konden Henk en Stephan de voorsprong niet verder uitbouwen, zij verloren van Kabo respectievelijk Sanders. Henk trok de stand gelijk door eveneens van Van de Kerkhof te winnen. Bart won eenvoudig van Sanders en de heren namen een 5-4 voorsprong. Nu kwam alles aan op de laatste wedstrijd van Stephan. Hij moest twee games winnen om te promoveren, maar helaas was Kabo te sterk voor hem, 11-6, 11-9, 11-6. Volgend seizoen mogen ze het opnieuw proberen in de 6e klasse.

Op dezelfde avond was er ook leuk nieuws voor ATTC'77, Wilma van Beek had in de Dreef namelijk het vrijwilligerscompliment van de gemeente Laarbeek ontvangen voor haar jarenlange inzet voor ATTC, maar ook voor het feit dat ze altijd voor iedereen klaarstaat.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>