De selectie van Sparta'25, seizoen 2018-2019

Sparta'25 blijft winnen en maakt jacht op koppositie

Beek en Donk - De selectieteams van Sparta'25 hadden een heerlijk weekend. Sparta'25 2 won in de ochtend de topper tegen HVCH 2 uit Heesch met 0-1. Daarmee pakte het 2e de koppositie. In de middag pakte het eerste elftal op bezoek bij Wilhelmina Boys de volle buit.

Het vaandelteam van Sparta'25 speelde een prima eerste helft. Het combinatiespel was verzorgd. Er werd ook zeer geconcentreerd gevoetbald. Ook werd er uitstekend gecoacht onder elkaar en elkaar scherp gehouden. De organisatie stond als een huis. Na een kleine twintig minuten kwam Sparta'25 dan ook op een terechte 0-1 voorsprong door een doelpunt van Jeremy Raaijmakers. Sparta'25 bleef de controle houden en was regelmatig gevaarlijk. Helaas was de scherpte voor de goal niet 100%. Maar de keeper van Wilhelmina pakte overigens ook een paar zeer moeilijke ballen keurig uit het doel. Op slag van rust mocht Jeremy Raaijmakers voor de 0-2 aanleggen vanaf 11 meter. Maar de uitstekende keeper wist de strafschop van Jeremy te keren.

De tweede helft was het spel van Sparta-zijde niet meer zo geweldig als in de eerste helft. Wilhelmina Boys kon echter maar weinig inbrengen. Wilhelmina Boys was een een stuk feller in de duels. Zo dwongen ze af dat Sparta'25 veel slordiger ging spelen. De passing werd onnauwkeuriger en waren de Beek en Donkenaren minder in de duels. Wilhelmina Boys had echter te weinig kwaliteit om gevaarlijk te worden. De zege kwam nooit in gevaar. Mede door de goede organisatie van de verdediging van Sparta'25. Er was ook afgelopen zondag weinig tot niets weggegeven. Zo kon Sparta'25 na het laatste fluitsignaal toch weer met de 3 punten naar Beek en Donk afreizen.

Door de winst stijgt Sparta'25 weer een plaatsje. Ze staan nu tweede op één punt achter sv Valkenswaard. Komende zondag komt Tivoli op bezoek op sportpark 't Heereind. Let op, de aftrap van deze wedstrijd is al om 14.00 uur.