Logo mooilaarbeek.nl
Team 2: Joost van Goch, Jeroen Engelhart en Rowena de Haas   | Fotonummer: 132605
Team 2: Joost van Goch, Jeroen Engelhart en Rowena de Haas (Foto: )
Sport

TTV Een en Twintig 2 handhaaft zich

  Sportnieuws

Beek en Donk - Twee teams van TTV Een en Twintig hebben vrijdag 7 december de laatste wedstrijden van het seizoen gespeeld. Het was een spannende avond voor veel tafeltennisteams uit de regio. De promotie- en degradatiewedstrijden stonden op de agenda.

Team 2 van TTV Een en Twintig is als vijfde geëindigd in hun poule van de 3e klasse. Rowena de Haas, Jeroen Engelhart en Joost van Goch moesten degradatie naar de 4e klasse zien te voorkomen en namen het op tegen één van de nummers 2 uit de 4e klasse, ATTV '71 uit Asten. Gastvereniging van de avond was Return Oss. Ondanks een goede tegenstand door het team uit Asten, wist team 2 van TTV Een en Twintig zich overtuigend staande te houden en bij de achtste wedstrijd al het beslissende punt te maken door met 6-2 te winnen. Team 2 zal komend seizoen wederom in de 3e klasse uitkomen.

Dezelfde vrijdagavond stond er nog een promotie-/degradatiewedstrijd gepland, namelijk die van team 3 van TTV Een en Twintig. Guido Graat, Dirk v.d. Venne en Ton Paardekooper mochten zich op gaan maken voor een kans op promotie naar de 4e klasse. Hiervoor moest zij samen ervoor zorgen om winnend af te sluiten tegen een team van Deurne bij gastvereniging Unicum in Geldrop.Nadat er de eerste wedstrijd gewonnen werd door Guido, bleek het vervolg wat lastiger. Gelukkig keerde het tij na de dubbel waardoor de kans op winst nog zeker aanwezig was. Bij de laatste wedstrijd was het aan Dirk om te winnen voor een gelijkspel. Helaas bleek dit net een te zware kluif te zijn en eindigde de teller op 6-4 voor Deurne. Helaas geen promotie naar de 4e klasse voor team 3, maar naar eigen zeggen een geweldig leuke tafeltennis avond waar ze met plezier op terugkijken.

Clubkampioenschappen
Op zaterdag 19 januari 2019 is het tijd voor de jaarlijkse clubkampioenschappen. Uit de wedstrijden zal blijken wie zich de clubkampioen van 2019 bij de jeugd en bij de senioren mag noemen. In de tafeltennishal is merkbaar dat het bijna zover is, er wordt regelmatig geoefend en meerkampen gespeeld. Noteer alvast in je agenda: 19 januari 2019 clubkampioenschappen bij TTV Een en Twintig, één van de drukst bezochte dagen met vele mooie tafeltenniswedstrijden en een geweldige sfeer!

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>