Logo mooilaarbeek.nl
Sport

Feestelijke nieuwjaarsborrel bij De Ganzeveer

  Sportnieuws
De jubilarissen: Stefanie Martens en Wendy Vlamings  | Fotonummer: e30266
De jubilarissen: Stefanie Martens en Wendy Vlamings (Foto: )

Aarle-Rixtel - Badmintonclub De Ganzeveer uit Aarle-Rixtel is het nieuwe jaar feestelijk begonnen. Afgelopen donderdag werden eerst de overtollige feestdagenkilo's er af getraind en vervolgens was het tijd voor de traditionele nieuwjaarsborrel.

Tijdens de nieuwjaarspeech van voorzitter Oskar Martens werd stilgestaan bij twee feestelijke momenten. Allereerst werd het jubileum van Wendy Vlamings gevierd. Wendy is ooit op haar 19e geswitcht van tafeltennis naar badmintonnen en mocht donderdag de bloemen in ontvangst nemen voor haar 25-jarig jubileum! Wendy is het derde lid van de club en de eerste dame die deze mijlpaal bereikt heeft, hulde!

Daarna was het tijd voor het doorgeven van de wisseltrofee voor Topgans. Deze trofee wisselt ieder jaar van eigenaar en wordt vergeven aan diegene die het juiste Ganzeveer gevoel uitstraalt naar de buitenwereld. Waar Rens Musters uittredend was als Topgans 2018, behoort de titel heel 2019 toe aan Stefanie Martens. Stefanie is vanaf de jeugd al lid en heeft altijd competitie voor de club gespeeld. Daarnaast heeft Stefanie talloze vrijwilligerstaken vervuld voor De Ganzeveer. Een terechte benoeming dus!

Na de huldigingen hief de voorzitter het glas en werd er geproost op 2019. Via deze weg wenst B.C. De Ganzeveer iedereen een fantastisch gezond en sportief 2019 toe!

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>