Logo mooilaarbeek.nl
Archieffoto   | Fotonummer: bd8ffa
Archieffoto (Foto: Martin Prick)
Sport

Gratis vispas voor jeugd HSV Het Geduld

  Sportnieuws

Beek en Donk - Het bestuur HSV Het Geduld heeft besloten om de jeugd, die op 1-1-2019 nog geen 14 jaar was en geen lid van de hengelsportvereniging, de kans te geven om meer bekend te raken met het vissen.

Doordat er afgelopen jaar, door renovatie van de vijver, maar heel weinig gevist kon worden op de vijver aan de IJsbaanlaan willen zij nu deze jeugd er in 2019 gratis laten vissen.

Dit kun je zelf regelen door op maandag- of woensdagavond tussen 19.00 en 21.00 uur een jeugd vispas af te halen bij Ad van der Zanden, Pater Vogelsstraat 31 (Wel van te voren een afspraak maken via tel. 0492-464473). Ad zal jou en/of je ouders dan alles haarfijn uitleggen.

Ook wil Het Geduld alle leden van de vereniging uitnodigen voor de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering op 30-1-2019. Deze wordt gehouden in het clubhuis, Café/Zaal van de Burgt. De vergadering begint 19.30 uur.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>