Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 45cc1c
Foto:
Sport

TTV Een en Twintig begint het jaar goed

  Sportnieuws

Beek en Donk - TTV Een en Twintig heeft donderdag 3 januari - in samenwerking met Laarbeek Actief - twee workshops aangeboden aan basisschoolkinderen van groep 5 t/m 8 uit Laarbeek. Ongeveer 20 kinderen hebben deelgenomen aan deze activiteiten.

In de tafeltennishal waren tal van tafeltennisactiviteiten opgesteld. Bert Coolen en Eva Verrijt hebben deze workshop namens TTV Een en Twintig begeleid. In een uur tijd hebben kinderen van alles geleerd over tafeltennis. Zo hebben ze verschillende warming-up oefeningen gedaan, daarna hebben ze geleerd over het effect van tafeltennis, vervolgens hebben ze leren mikken op een mikdoel en daarna was het tijd voor het echte werk: tafeltennissen! Na verschillende wedstrijdjes zijn de workshops afgesloten met een ouderwets potje 'rond de tafel'. Het was een geslaagde middag en Table Stars in Laarbeek krijgt zeker een vervolg.

Trainingen
Maandagavond 7 januari was het gezellig druk bij de trainingen van TTV Een en Twintig. De jeugd leerde echte wedstrijden spelen en de seniorentrainingsgroep is begonnen aan een nieuwe service. Lijkt het jou ook leuk om te tafeltennissen? Iedere maandagavond van 19.15 tot 20.15 uur worden er trainingen op maat gegeven aan de jeugd. Lijkt het het je als senior leuk om te tafeltennissen dan start de training op maandag om 19.30 tot 20.30 uur. Iedereen is welkom en kan altijd vrijblijvend aansluiten bij TTV Een en Twintig. Wil je liever gewoon een potje pingpongen? Op maandag en donderdag kun je vanaf 19.00 uur vrij spelen in de tafeltennishal!

Druk programma
Volgende week staat er een vol programma op de agenda. Op maandag 14 januari zijn er weer trainingen en op donderdag 17 januari is het zover: de uitwisseling met ATTC'77. De twee bevriende tafeltennisverenigingen uit Laarbeek gaan de competitie met elkaar aan, een mooi begin van het voorjaarsseizoen van 2019. Dan is de tafeltennisweek nog niet afgelopen, want op zaterdag 19 januari zijn de clubkampioenschappen van TTV Een en Twintig. Een jaarlijks druk bezocht evenement!

Kijk voor meer informatie over tafeltennis in Beek en Donk op www.ttveenentwintig.nl en like de tafeltennisvereniging op Facebook om op de hoogte te blijven van het actuele tafeltennisnieuws.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>