Logo mooilaarbeek.nl
Archieffoto van de Kings&Queensrun   | Fotonummer: f640e2
Archieffoto van de Kings&Queensrun (Foto: Joost Duppen)
Sport

RCL start met nieuwe beginnersgroep

  Sportnieuws

Lieshout - Runnersclub Lieshout (RCL) is al meer dan 30 jaar een begrip in Laarbeek en omgeving. Een lopersvereniging, die trainingen verzorgt voor het hardlopen en het sportief wandelen. Activiteiten van RCL zijn o.a. het verzorgen van hardlooptrainingen op de maandag-, dinsdag-, donderdagavond en zaterdagmorgen en –middag. Het organiseren van diverse hardloopwedstrijden, zoals de Bavaria Kings & Queensrun, de Duvelscross en voor de wandelaars de RCL wandeltocht.

Voor het hardlopen betekent dit dat er getraind wordt voor het lopen van verschillende afstanden van 5 kilometer tot en met het voorbereiden voor het lopen van de halve - en hele marathon. Er wordt in verschillende niveau groepen getraind. Bij dit alles staat ontspanning en gemoedelijkheid voorop.

Vanaf maandag 21 januari om 19.30 uur wordt er weer gestart met een beginnersgroep. Deze groep is geschikt voor mensen die niet, of sinds lange tijd niet meer hebben hard gelopen en graag (weer) willen beginnen. Er is een speciaal trainingsprogramma opgesteld voor het lopen van de 5 kilometer bij de Kings & Queensrun op 27 april. De trainingen vinden plaats onder goede begeleiding en natuurlijk is het mogelijk 1 maand gratis mee te lopen.

Bij het wandelen kan het hele jaar door op woensdagavond of zondagmorgen gestart worden, er is geen aparte beginnersgroep. Natuurlijk is het ook hierbij mogelijk 1 maand gratis mee te wandelen.

Bewegen is erg belangrijk om gezond te blijven en trainen in een groep motiveert! Dus kom naar de trainingsavond op 21 januari en zorg voor je gezondheid in gezelschap van anderen. Want samen sporten is samen plezier hebben. Wanneer je aanmeld als lid van RCL krijg je als welkomstgeschenk een prachtig loopshirt met opdruk cadeau.

Aanmelden of meer informatie voor het hardlopen is te verkrijgen bij John Pennings: 06-50281483, voor het wandelen bij bestuur@runnersclublieshout.nl De accommodatie van RCL ligt aan de provinciale weg 24 in Lieshout.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>