Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: c17244
Foto: Col Warnaar
Sport

Paardendressuur bij D'n Perdenbak

  Sportnieuws

Lieshout - De eerste dressuurwedstrijd in Manege D'n Perdenbak voor dit nieuwe jaar vond plaats op vrijdag 11 januari. Met ongeveer 18 deelnemers een gezellige ontspannen wedstrijd voor de ruiters uit Laarbeek en omgeving. Dit was de 3de wedstrijd voor het Laarbeeks Kampioenschap en in maart wordt na de laatste wedstrijd bekend wie dit is geworden. De organisatie bedankt de Firma Jos Martens voor het schenken van de extra prijzen tijdens deze wedstrijd.

Uit Laarbeek reden de volgende ruiters mee:
Lisa Spit en Highlicht van de Karpendonkse Hoeve startte in de klasse BB en werden 4de met 171 punten en 2de met 172,5 punt. In de Klasse L2, reden Daisy Roijackers en Faust E 2 proeven en werden 2x 4de met 184 en 183 punten. En in de Klasse M1 startte Tessa van Schaik en Faith, zij werden 3de met 188 en 4de met 189 punten.

Iedereen gefeliciteerd met zijn/haar resultaat. De organisatie kijkt uit naar de ponywedstrijd van 25 januari. Inschrijven hiervoor is nog mogelijk via mijnknhs.nl. Zie www.stichtingderaam.nl voor de volledige uitslag.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>