Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: ae3066
Foto:
Sport

Eerste plaatsen voor Bedovo bij CMV-Toernooi

  Sportnieuws

Beek en Donk - Bedovo 3 en 4 traden op een regenachtige zondag 13 januari in Mierlo aan voor een toernooi volleyballen. Iedereen was fris en fruitig om er helemaal voor te gaan.

Bedovo 4 met Indra, Iris, Fenna en Nikki onder leiding van Marieke. Om 9.50 uur werd er gestart tegen VC Were Di 6. De enorme inzet resulteerde in een 4-1 winst in de eerste set. De tweede set is na lange rally's geëindigd in 2-2 gelijkspel. Gelijk erachteraan volgt de tweede wedstrijd tegen VC Polaris 10. De eerste set werd met wisselend spel gewonnen met 2-1. De tweede set werd er geconcentreerd gespeeld en pakten ze weer setwinst met 3-1. Na twee wedstrijden hangen in de sportbar mochten ze weer aantreden tegen VC Pieter Breughel 4. De vermoeidheid deed zijn intrede en daarmee ging de concentratie ook verloren. Als gevolg hiervan ging de eerste set met 1-3 verloren. In de tweede set herpakten ze zich goed. Helaas was het niet genoeg en verloren ze de tweede set met 2-0. Het toernooi eindresultaat was een mooie eerste plaats!

Bedovo 3 trad aan met Ayla, Jinte, Eline en af en toe aangevuld met teamgenootjes van Bedovo 4. Er werd om 9.30 uur gestart tegen MVC Hangar 11 onder leiding van Marijn. De eerste set werd er gelijk gespeeld met 1-1. De tweede set werd er ook weer hard gewerkt en mooie acties gemaakt. Maar helaas ging de set met 0-1 verloren. Na een wedstrijd pauze volgt de tweede wedstrijd tegen VCE PSV 11. Ditmaal zonder aanvulling, want Bedovo 4 moest tegelijkertijd spelen. De eerste set werd met 2-1 gewonnen door goed te serveren en te kijken waar te gooien. Na wisselend spel eindigde de tweede set in een 2-2 gelijkspel.

Ook nu hadden ze een wedstrijd pauze, waarna ze weer aan mochten treden. Ditmaal tegen VV Rooi 4. Met ook nu weer goed geplaatste ballen werd de eerste set gewonnen met 2-1. De tweede set werd er ook weer zeer alert gespeeld. De punten werden snel binnen gehaald met als resultaat 3-0 winst. Het eindresultaat van dit toernooi was ook voor Bedovo 3 een mooie 1e plaats!

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>