Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: bf1409
Foto:
Sport

Volop tafeltennis bij TTV Een en Twintig

  Sportnieuws

Beek en Donk - Een drukbezette gezellige week vol uiteenlopende tafeltennis activiteiten, dat was het zeker afgelopen week!

Kwizut
Zo was het zaterdagavond 12 januari tijd voor de feestavond van Kwizut waar 'de slimste' werd bekendgemaakt tijdens een gezellige avond! Met bijna alle 30 deelnemers aanwezig van het team TTV Een en Twintig werd er onder het genot van menig drankje en podiumvermaak gespannen afgewacht op de uitslag. Uiteindelijk mochten zij zich redelijk tevreden stellen met een gedeelde 23e plaats in het klassement.

BV de Zwaan
Zondag 13 januari was het de beurt aan buurtvereniging de Zwaan om kennis te maken met tafeltennis. Om het nieuwe jaar samen met de buurtbewoners goed in te luiden werd er dit jaar gekozen voor een gezamenlijke activiteit d.m.v. een tafeltennistoernooi. Dit was onder begeleiding van clubleden Stefan Hamelijnck en Bert Coolen. Zo'n 20 volwassenen speelde in 4 poules een toernooi met afsluitend een knockout-systeem. Ook de jongeren werden in 2 poules verdeeld (6 t/m 9 jr. en 10 t/m 12 jr.) met uiteindelijk twee poulewinnaars. De leden van de buurtvereniging vonden het zeer geslaagde middag. Wellicht dat er een nieuwe activiteit geboren is en er een vervolg aan gegeven kan worden met andere buurtverenigingen uit Beek en Donk.

't Toffelblad en nieuwe teamsponsoren
Maandagavond 14 januari na de wekelijkse training was het eindelijk zover! Hét nieuwe competitieboekje 't Toffelblad voorjaarsseizoen 2019, werd officieel gepresenteerd waarbij het eerste exemplaar werd overhandigd aan clublid Anne de Wit. Ook werden de bedrukte competitieshirts van team 1 en team 6 onthuld door de nieuwe teamsponsoren zelf. Zo zal team 1 voor de dag komen met teamsponsor 'Sky High Media' van Roel Beekmans op de rug. Team 6 zal voortaan 'beletterd' spelen met onderneming 'DJ Mister-K' van eigen teamlid Kevin Biemans achterop het shirt.

Uitwisseling ATTC '77 en Clubkampioenschappen
Met donderdagavond 17 januari de uitwisseling tegen ATTC '77 en zaterdag 19 januari de eigen clubkampioenschappen in de tafeltennishal aan de Otterweg in het vooruitzicht, belooft het ook komende week weer een drukte van jewelste te worden bij TTV Een en Twintig! Uiteraard is iedereen van harte welkom om een kijkje te komen nemen tijdens deze activiteiten.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>