Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 91d388
Sport

Meulensteen/van Lieshout behaalt knap eerste punt

  Sportnieuws

Beek en Donk - Voor Meulensteen/van Lieshout was het eindelijk raak dit seizoen. Tegen Rijwielhandel van den Berg werd het allereerste punt van deze jaargang behaalt.

Na de malaise waarin de blauw-witten zich al een tijdje bevonden was het in dit treffen na dik tien minuten een voorrecht. De voorsprong was riant: 3-1. De Rijwielhandel vocht zich terug en wist vlak voor tijd de leiding te pakken. W. Swinkels trof in de laatste minuut doel. Dat deed ook W. de Groot, maar dan namens Meulensteen, waarmee de 5-5 en dus het eerste punt werd bezegeld.

Het dure puntverlies voor de Rijwielhandel werd dankbaar ontvangen door Danny Megens Keurslagerij. Door de zege die zij boekten op FC van de Burgt namen ze de tweede plek over. FC van de Burgt keek wat beteuterd aangezien zij bij een zege ook die plek hadden kunnen bemachtigen. Nu blijven ze op de 5e plek hangen. Kortom, de kop zit dicht bij elkaar. De opening van het duel was nog voor FC van de Burgt. Een 2-0 voorsprong werd in no time op het bord gezet. De twintig minuten daarna waren voor de Keurslagerij. De achterstand werd omgebogen in een 4-2 voorsprong. Dat bleek een voldoende marge voor de uiteindelijke zege van 5-3.

De tweede plek in de A-klasse is na de afgelopen speelronde in handen van Aben & Slag Advocaten. Zij trakteerden Lindeboom Accountants & Belastingadviseurs op de volgende nederlaag van dit seizoen. Lindeboom leidde in 2/3 deel van dit duel door een vlotte treffer van T. Kluytmans. In de laatste tien minuten wist Aben & Slag dan toch het gaat in de defensie te vinden. De gebroeders van den Heuvel en F. Dankers schoten Aben & Slag voorbij Lindeboom en naar de 2e plek in de rangschikking. Lindeboom blijft een rol in de marge spelen dit seizoen.

Iets daarboven doet Sevenmiles.nl/ Café-Zaal van de Burgt het prima. Ook in dit duel konden ze goed mee met de opponent, 1.FC Geerts. Sterker nog, een zege hing lange tijd in de lucht. R. Verheijen opende de score en met nog tien minuten te gaan breidde M. van der Heijden deze uit. Maar, 1.FC Geerts zou de naam 1.FC niet dragen als er wat Duits karakter in de ploeg huist. Ook nu bleek dat zo te zijn en het venijn zat hem dan ook in de staart van het duel. H. van Gend en H. Kuijpers troffen beide vlak voor het eind doel, waarmee een 2-2 puntendeling werd behaald.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>