Logo mooilaarbeek.nl
Anne Smeets en Jan Willem van Bokhoven   | Fotonummer: b67c9a
Anne Smeets en Jan Willem van Bokhoven (Foto: Mies van Berlo)
Sport

Anne Smeets en Jan Willem van Bokhoven winnen Koppelcross

  Sportnieuws

Lieshout - In een prachtig winter decor, met een temperatuur van min 5 graden, ging de Koppelcross van de Runnersclub Lieshout en T.S.C. Aan de Wielen uit Aarle-Rixtel op zondag 20 januari van start.

Nadat de lopers hun eerste ronde hadden afgelegd zat de top-vijf nog dicht bij elkaar. Maar bij de tweede aflossing van de fietsers met de lopers kwam er al enige tekening in de strijd en leken vier koppels te gaan strijden om de podiumplaatsen. Bij het ingaan van de vijfde en laatste ronde lag het duo Sterken-Bijlsma tien seconden achter op Smeets-van Bokhoven. In de spannende slotfase bleven daar nog drie tellen van over. Nadat de welkome warme dranken en de glühwein genuttigd waren, kon de jury de volgende uitslag bekend maken. Voor het eerst in de lange historie stond daarbij een dame op de hoogste trede van het podium.

Anne Smeets en Jan Willem van Bokhoven eindigden op de eerste plaats, gevolgd door Twan Sterken en Tjerk Bijlsma (tweede) en het koppel Mies van Berlo en Lud Antonie (derde).

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>