Logo mooilaarbeek.nl
Jeugdkampioen Eki samen met andere jeugdspelers   | Fotonummer: 74b030
Jeugdkampioen Eki samen met andere jeugdspelers
Sport

Clubkampioenschappen en uitwisseling bij TTV Een en Twintig

  Sportnieuws

Beek en Donk - De uitwisseling met ATTC '77 en de clubkampioenschappen stonden afgelopen week centraal bij TTV Een en Twintig.

Uitwisseling ATTC' 77
Donderdag 17 januari werd een oude traditie weer in ere hersteld, de vriendschappelijke uitwisseling met "onze buren" ATTC '77. Gezamenlijk waren er zo'n 40 spelers aanwezig. Lees meer hierover op pagina 11 van deze krant.

Clubkampioenschappen
Zaterdag 19 januari was het tijd voor de jaarlijkse clubkampioenschappen van de tafeltennisvereniging. De wedstrijdtafels stonden opgesteld, de consumptiekaartjes lagen uitgeprint klaar en bijna 50 enthousiaste spelers gekleed in de clubtenues stonden te popelen om te beginnen aan misschien wel de leukste clubdag van het jaar! Met een strak in elkaar gezet speelschema voor alle dubbel- en enkel speelrondes was het volle bak aan de slag voor iedereen die meedeed. Dat het een gezellige dag was, bleek wel uit de grote opkomst van minstens 60 familieleden, vrienden en andere belangstellenden tijdens de wedstrijden!

De jeugd had ook volop te spelen. Tijl, Luuk, Davy en Eki speelden onderling meerdere spannende wedstrijden, waarbij Eki verdiend op de eerste plek eindigde en dus gekroond werd tot jeugd clubkampioen van 2019!

De senioren werden in twee poules per klasse niveau ingedeeld, waarna de kruisfinales en de finales per niveau nog volgden. Bij dubbel klasse B wonnen Jan v/d Elzen en Hans Eekels van Chris Kluitmans en Tim v. Dalen. Bij de A-klasse wonnen Francois de Leeuwe en Roel Beekmans van Bart Vaessen en Rowena de Haas. Bij de enkel C-klasse verloor Helmi Kivits-Eekels van Tim v. Dalen. De B-klasse enkel wist Paulus Kallah de eerste plek te behalen ten koste van Rolf Hendricksen. Francois bleek de grote winnaar van de dag te zijn om ook de enkel A-klasse winnend af te sluiten tegen Jordi Kivits. Aansluitend werd de dag nog eens feestelijk afgesloten met z'n allen.

TTV Een en Twintig wil alle winnaars van harte feliciteren en iedereen bedanken voor de geweldige sportieve inzet en de gezellige sfeer!

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>