Logo mooilaarbeek.nl
Claire Vermaes met Matcho ‘D’ van Prinsenhof’s   | Fotonummer: 9e89f5
Claire Vermaes met Matcho ‘D’ van Prinsenhof’s (Foto: Col Warnaar)
Sport

Derde wedstrijd Indoor Kampioenschap Laarbeek

  Sportnieuws

Lieshout - De 3de wedstrijd voor het Indoor Kampioenschap Laarbeek, gereden voor de pony's, werd gehouden op vrijdagavond 25 januari. Er kwamen ruim 20 deelnemers naar Manege D'n Perdenbak en door de sneeuw die er nog lag, werd er in kleine groepjes binnen losgereden en daarna de 2 proeven.

Hierdoor duurde het programma wat langer dan normaal, maar dat mocht de pret niet drukken. De jury zag hele mooie combinaties in de ring en was naderhand zeer lovend over hoe goed deze soms jonge ruitertjes reden en plezier hadden met hun pony's. De rijvereniging bedankt De Koppelen Catering uit Beek en Donk voor de extra prijzen die zij geschonken hebben.

De uitslag
In de categorie B pony's klasse B, startte Saar Hellings en Alex en zij werden 2x 2de met 170 en 183 punten.

In de Categorie CDE, klasse B, reden Sabine Witlox en Jessie 2 hele nette proeven en werden 2de met 205 en 1ste met 203 punten, Anouk v/d Oever en Amigo werden 7de met 194 en 6de met 190 punten, Iris Hendriks en Merijn werden 8ste met 193 en 5de met 192 punten, Pleun van Schijndel en Joly's Carismo werden 9de met 187,5 en 7de met 186,5 punt, Juul Hellings en Jelly Bean werden 9de 175 punten.

In de Categorie CDE, klasse L1 werd Claire Vermaes met Matcho 'D' van Prinsenhof's verdient 1ste met 213,5 punten en startte ze de 2de proef HC en kreeg daar 211 punten, Noah Vesters en Carien werden 3de met 187,5 en 1 ste met 189 punten.

Nu gaat het erom spannen wie voor de eerste keer Laarbeeks Indoor Kampioen gaat worden en begint de spanning te stijgen, er zijn nog 2 wedstrijden om het resultaat te verbeteren en te stijgen in de ranking. Vrijdag 1 februari komen de paarden ruiters voor hun competitie naar Lieshout en gaat de strijd verder. De volledige startlijst en overzicht voor het kampioenschap staat op www.stichtingderaam.nl.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>