Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: b2aa3b
Sport

Next/Bedovo Dames 1 schiet tekort in wedstrijd

  Sportnieuws

Beek en Donk - Next/Bedovo Dames 1 speelde afgelopen tegen Saturnus/Hendriks Coppelmans Dames 2, die zij nog niet zo lang geleden hadden ontmoet in een pittige wedstrijd.

Een sterke aanvaller zorgde er toen voor dat de dames van Bedovo geen grip kregen op de wedstrijd. Om hun positie te versterken was deze wedstrijd een mooie kans op weer wat puntjes te pakken. Maar ook deze keer bleek Next/Bedovo Dames 1 geen grip te kunnen krijgen op de wedstrijd. Er werd gelaten gespeeld en het team oogde niet gemotiveerd. Door het ontbreken van de motivatie en vechtlust kon Saturnus zonder al te veel moeite de eerste 3 sets binnen halen. Na een donderpreek voor de 4e set leek het tij gekeerd. De alom bekende vechtlust van Bedovo keerde terug. Door de snelheid van het spel kon Bedovo gemakkelijk scoren en wisten ze uiteindelijk toch nog met een setje richting huis te vertrekken.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>