Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 98ed6f
Foto:
Sport

TTV Een en Twintig klaar voor voorjaarscompetitie

  Sportnieuws

Beek en Donk - De afgelopen weken is Tafeltennisvereniging 'Een en Twintig' veel onder de aandacht gekomen binnen Laarbeek.

TTV Een en Twintig is gestart met Table Stars, een programma waar kinderen kennis maken met tafeltennis. Het is goed voor de fijne motorische ontwikkeling van kinderen. Daarnaast is er een vriendschappelijke traditie in ere hersteld en hebben de jaarlijkse clubkampioenschappen van TTV Een en Twintig plaatsgevonden. Een positief gevolg van deze drukke tafeltennis weken zijn de verschillende verslagen in de krant en interviews op de radio waaronder de radio special van Radio Kontakt op zondag de 'LaarbeekSport special' met Dick Warbout.

Het gaat goed met de tafeltennisvereniging. Steeds meer mensen uit Laarbeek weten de gezellige en sfeervolle sportclub te vinden. Er zijn verschillende leden bij de tafeltennisvereniging: Van jong tot oud, van talent tot recreant, van Nederlander tot Syriër. Een club waar iedereen welkom is om te komen tafeltennissen.

Waar de competitiespelers zich klaarmaken voor een gloednieuw competitieseizoen, vond er onlangs een bijzondere gebeurtenis plaats bij TTV Een en Twintig. Voorzitter Jeroen Engelhart vertelt: "We mogen samen trots zijn op onze vereniging. Tijdens de feestavond van de clubkampioenschappen trakteerde tafeltennis lid Hamed uit Iran de aanwezigen op een prachtig optreden. Hij speelde en zong onder andere 'I wish you were here, van Pink Floyd'. Voordat Hamed dit lied zong, vertelde hij over hoe hij zijn familie mist in zijn geboorteland en dat hij eenzaam was in Nederland, maar dat hij zich welkom voelt bij TTV Een en Twintig. Kijk, dat is waar we het als vereniging voor doen!".

Donderdag 31 januari starten de thuiswedstrijden van de tafeltennis voorjaarscompetitie van TTV Een en Twintig. Vanaf 19.30 uur in de tafeltennishal aan de Otterweg. Kom kijken naar de wedstrijden of speel zelf een potje tafeltennis!

Wil jij het optreden van Hamed terugkijken? Dat kan op onze Facebookpagina! Like de tafeltennisvereniging op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van het actuele tafeltennisnieuws. Kijk voor meer informatie over tafeltennis in Beek en Donk op www.ttveenentwintig.nl.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>