Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 375342
Foto:
Sport

Jeugdtoernooi Mixed groot succes

  Sportnieuws

Beek en Donk – Het Open Jeugdtoernooi van Badmintonclub Mixed werd zondag 27 januari gehouden. In vier verschillende klassen (A-, B-, C- en P-klasse) speelden de jeugdleden tegen leeftijdsgenootjes van andere verenigingen van de Helmondse Badminton Bond (HBB). Dankzij een goede voorbereiding en strakke planning van de toernooi commissie konden er op deze dag ontzettend veel spannende en sportieve wedstrijden gespeeld worden.

Er werden in sporthal d'n Ekker vanaf negen uur in de ochtend tot rond de klok van vijf uur ruim driehonderd partijen gespeeld. Dat vergt een degelijke voorbereiding. Op het laatste moment vallen er door omstandigheden altijd nog spelers uit. De toernooi commissie moet hier direct op inspelen en het schema aanpassen. Door de ervaring die ze de afgelopen jaren opgedaan hebben verloopt dit vlekkeloos.

De spelers konden zich inschrijven voor herendubbel, damesdubbel, damesenkel en herenenkel. Voor iedere wedstrijd werden ze opgeroepen om op een wachtbank plaats te nemen. Daar werden ze opgehaald door één van de 28 vrijwillige scheidsrechters. Deze vrijwilligers zorgden er mede voor dat de wedstrijden vlot en eerlijk verliepen. Sportiviteit staat overigens bij de spelers ook hoog in het vaandel, want er is tijdens het toernooi geen onvertogen woord gevallen.

De jeugdleden van BC Mixed deden goed hun best en zorgden uiteindelijk ook voor een spannende strijd om de wisselbeker. Helaas kwamen ze aan het einde van het zeer geslaagde toernooi net een paar puntjes te kort en nam Badminton Vereniging Mierlo deze prijs mee naar huis.

Op toernooi.nl zijn alle uitslagen en prijswinnaars terug te vinden. Zoek op BC Mixed Open Jeugdtoernooi 2019. Voor foto's van het toernooi en meer info over BC Mixed kijk je op de website en volg je de vereniging op social media.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>