Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 4f9924
Foto:
Sport

Kimberly Loos wint op Jumping Amsterdam

  Sportnieuws

Beek en Donk - In de RAI Amsterdam ging donderdag 24 januari de 60ste editie van Jumping Amsterdam van start met een aantal nationale rubrieken. Vorig jaar wist Kimberly Loos zich al te selecteren voor deelname aan Jumping Amsterdam met haar paard Katinka L. Ze behaalden toen een 5e plaats in de klasse Z. Ook voor de editie van 2019 wist Kimberly zich weer te selecteren voor deelname, dit keer met twee paarden.

In de klasse M startte Kimberly met de 7-jarige Minerva AEG. Helaas werden er 2 balken uit de lepels gesprongen, waardoor een goede klassering er niet meer in zat.

Aansluitend aan de klasse M, stond de klasse Z op het programma. In deze klasse kwam Kimberly met haar 9 jarige Katinka L aan de start. Acht van de achtentwintig combinaties wisten foutloos te blijven in het basisparcour en mochten daarom terugkomen voor de barrage. In deze barrage waren Kimberly en Katinka L de beste met wederom een foutloze rit en de snelste tijd. Hierdoor werd de overwinning in de klasse Z op naam van Kimberly Loos en Katinka L geschreven.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>