Logo mooilaarbeek.nl
  | Fotonummer: c22e7f
Sport

Next/Bedovo Dames 1 pikt puntje van koploper

  Sportnieuws

Beek en Donk - Next/Bedovo Dames 1 speelde afgelopen weekend tegen koploper VCE/PSV DS1. Waar de dames vorige wedstrijd nauwelijks een kans hadden tegen deze ploeg waren ze er deze week op gebrand om puntjes te pakken.

De afgelopen wedstrijden heeft Next/Bedovo Dames 1 namelijk sterke momenten gehad. Bij start van de wedstrijd bleken beide teams aan elkaar gewaagd te zijn. De eerste set werd nipt afgegeven. Next/Bedovo Dames zag hierdoor kansen en begon weer sterk aan de volgende set. Hier bleken ze de club uit Eindhoven goed achter zich te kunnen houden en zelfs een voorsprong op te bouwen. Dit resulteerde in een overwinning van de 2e set. Het sterke spel werd begin van de 3e set nog goed vastgehouden, maar verdween tegen het einde van de set. Next/Bedovo Dames 1 wist op beslissende momenten net niet het verschil te maken. 1 puntje schrijft Next/Bedovo Dames 1 uiteindelijk bij, hoewel er meer punten in hadden gezeten.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>