Logo mooilaarbeek.nl
Imke van Erp met D’amour  | Fotonummer: dd0694
Imke van Erp met D’amour (Foto: Col Warnaar)
Sport

Imke van Erp en D'amour winnen in de klasse M

  Sportnieuws

Lieshout - 20 Paardenruiters kwamen vrijdag 1 februari naar Manege D'n Perdenbak voor de 4de wedstrijd van de Laarbeekse Indoor Kampioenschappen. De sfeer was vriendelijk en gezellig en er werden nette proeven gereden. Tussendoor was er binnen losrijden i.v.m. het slechte weer buiten.

Imke van Erp en haar paard D'amour reden een strakke nette proef en eindigden daarmee terecht op de 1ste plaats in de klasse M. De organisatie bedankt Frans Vereijken en Hans de Haas voor de sponsoring van de extra prijzen en feliciteren iedereen met hun behaalde resultaat.

Laarbeekse deelnemers
In de klasse B startte Tamara de Haas met haar paard Eliena en zij werden 1ste met 187,5 punt en 3de in de 2de proef met 184,5 punt.

In de klasse L1 reden Joy Epke en Sprankel Z naar 2x een 3de plek met 186 en 187 punten, Nikki v/d Broek en Quintin v/d Laarse Heide Z werden 2x 4de met 182,5 en 186,5 punt, Karin Gevers en Fabelachtig werden 9de met 172,5 en 5de met 183 punten.

Imke van Erp en D'amour werden 1ste in de klasse M1 met 195 punten en 5de in de klasse M2 met 179,5 punt.

De ranking voor het kampioenschap heeft hiermee weer wat wijzigingen ondergaan en tijdens de laatste paarden dressuurwedstrijd van vrijdag 1 maart wordt de kampioen bekendgemaakt. De pony ruiters hebben nog 2 wedstrijden te gaan en voor de wedstrijd van 15 februari kun je nog inschrijven via mijnknhs.nl.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>