Logo mooilaarbeek.nl
Claire Vermaes met haar pony Matcho ‘D’ van Prinsenhof’s  | Fotonummer: 664cd3
Claire Vermaes met haar pony Matcho ‘D’ van Prinsenhof’s (Foto: )
Sport

RV De Hoefslag bij Brabantse kampioenschappen dressuur

  Sportnieuws

Aarle-Rixtel - De Brabantse Kampioenschappen dressuur werden de afgelopen weekenden verreden in Schijndel. Vrijdag 25 t/m zondag 27 januari streden de paarden tegen elkaar. Vrijdag 1 t/m zondag 3 februari kwamen de pony's aan start. Namens RV de Hoefslag deden maar liefst vier paarden combinaties en twee pony combinaties mee.

Claire Vermaes reserve kampioen
Tijdens de voorselecties voor de kampioenschappen liet Claire Vermaes met haar pony Matcho 'D' van Prinsenhof's al zien dat ze in topvorm zijn. Ze werd kringkampioen in de klasse DE-L1 en werd rechtstreeks afgevaardigd naar de kampioenschappen. Op vrijdagavond 1 februari was het dan eindelijk zo ver. Claire en Matcho lieten een ijzersterke proef zien. Dit resulteerde in een hele knappe 2e plaats. Reserve kampioen! Gefeliciteerd Claire en heel veel succes op de Nederlandse Kampioenschappen.

Keurige 10e plaats Meike Verbeeten
Zaterdag 3 februari kwam Meike Verbeeten met haar pony Odemira van de Beekerheide aan start in de klasse DE-B. Eigenlijk waren ze net niet afgevaardigd naar de kampioenschappen, maar door een afvaller mochten ze toch mee doen. Samen behaalde ze een keurige 10e plaats.

Uitslagen paarden
Mandy Bankers mocht met haar paard Allure om 9.00 uur de spits afbijten in de klasse Z1. Na een nette proef eindigden ze op een mooie 10e plaats. Leon Verbakel met kwam zijn paard Dylano ook aan start in de klasse Z1. Tijdens de voorselecties werd hij nog kringkampioen. Op de kampioenschappen liep Dylano tijdens het losrijden heel fijn. Dit gevoel konden ze tijdens de proef helaas niet vasthouden. Leon eindigde op een nette 18e plaats.

Djedy Dontje werd met haar paard Indigo Xanthos deze zomer nog Nederlands Kampioen in de klasse B. Tijdens deze indoor kampioenschappen kwamen ze aan start in de klasse M1. Ze behaalde een keurige 5eplaats, helaas net niet genoeg voor de overkamping.

Fleur Jansen werd tijdens de voorselecties van de Brabantse Kampioenschappen kring kampioen in de klasse L1 met het paard Salvador. Tijdens de kampioenschappen behaalden ze een keurige 10e plaats.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>