Logo mooilaarbeek.nl
Pleun van Schijndel met Joly’s Carismo   | Fotonummer: 3f7087
Pleun van Schijndel met Joly’s Carismo (Foto: Col Warnaar)
Sport

Pony dressuur bij Manege D'n Perdenbak

  Sportnieuws

Lieshout - De ponyruiters kwamen op vrijdag 15 februari naar Manege D'n Perdenbak voor de 4de wedstrijd in de competitie voor het Laarbeeks Indoor Kampioenschap. Met nog 1 wedstrijd voor de boeg was er een beetje spanning merkbaar, maar de jury kreeg mooie combinaties en mooie proeven te zien. Zij bedanken hun vrijwilligers voor hun inzet en hulp en de firma Krone voor het schenken van de extra prijzen.

De volgende Laarbeekse ruiters reden mee:
In de categorie DE klasse B, werden Sabine Witlox en Jessie 2x 1ste met 190,5 en 191 punten, Pleun van Schijndel en Joly's Carismo werden 2x 4de met 183,5 en 183 punten Anouk v.d. Oever en Amigo werden 6de met 179 en 3de met 184,5 punt.

In de Categorie CDE klasse L1 en L2, startte Claire Vermaes met Matcho 'D' van Prinsenhof's en zij werden 1ste met 200,5 punt, Suze van den Hurk en Hattrick Primadonna werden 5de met 183,5 en 4demet 174,5 punt.

Stichting de Raam feliciteert iedereen zijn/haar behaalde resultaat en kijkt uit naar de finale van het Laarbeeks Indoor Kampioenschap, voor de paarden op 1 maart en voor de pony's op 15 maart. Voor inschrijven van een van de wedstrijden of de volledige uitslag, kun je terecht op www.stichtingderaam.nl.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>