Logo mooilaarbeek.nl
De duim omhoog bij Tarek Abusdadao, speler van team 7   | Fotonummer: ec235f
De duim omhoog bij Tarek Abusdadao, speler van team 7
Sport

Overwegend goede resultaten teams TTV Een en Twintig

  Sportnieuws

Beek en Donk - Het was tijdens de thuiswedstrijden aan de teams 6 en 7 van TTV Een en Twintig om donderdag 7 maart hun tegenstanders met zo min mogelijk punten huiswaarts te sturen. En dat is ook zeker goed gelukt! Beide teams wisten met een knappe 7-3 uitslag te winnen die avond.

Team 6, deze keer bestaande uit Kevin Biemans, Chris Klingsporn en Christi Klingsporn-Eekels, wist op overtuigende wijze de tegenstanders uit Budel te verslaan. Kevin en Christi hadden allebei duidelijk een topavond, zij wonnen beiden alle enkel wedstrijden. Daarnaast werd ook de dubbel gewonnen. Chris had het beduidend lastiger en kon helaas geen wedstrijd winnend afsluiten. Eindstand 7-3.

Tarek Abusdadao, Helmi Kivits-Eekels en Hans Eekels vormden samen team 7 op donderdagavond. Zij namen het samen op tegen tegenstander Veldhoven 18. Ook tijdens deze wedstrijden bleek Beek en Donks tafeltennis te sterk voor Veldhoven. Zo wisten Helmi, Tarek als Hans allemaal 2 enkel wedstrijden binnen te halen. Met ook de winst van vader en dochter Eekels in de dubbel werd de avond met 7-3 winst afgesloten.

Vernieuwing kantine
Tijdens die avond was er niet alleen aandacht voor de teams die competitie speelden in de zaal, maar ook voor één van de andere belangrijke ruimtes in het tafeltennis gebouw, namelijk de vernieuwde kantine! Met speciale dank aan Stephan van Schijndel, die met zijn zeer deskundig kleuradvies, plan van aanpak en aanschaf van de verf en het materiaal, de tafeltennisvereniging ontzettend geholpen heeft om de kantine om te toveren in een moderne sportkantine waar de gemoedelijkheid nog steeds vanaf straalt. Ook de vrijwilligers die er vele uren in hebben zitten, willen ze uiteraard bedanken voor hun hulp en positieve inzet.

Iedereen die graag een kijkje wil komen nemen naar de vernieuwde kantine, de competitiewedstrijden of een gezellig praatje aan de bar wil komen maken, is uiteraard van harte welkom!

Kijk voor de overige uitslagen en meer informatie op de website van TTV Een en Twintig, www.ttveenentwintig.nl en like de tafeltennisvereniging op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van het actuele tafeltennisnieuws.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>