Logo mooilaarbeek.nl
De workshop bij HBV De Eendracht   | Fotonummer: d77436
De workshop bij HBV De Eendracht (Foto: )
Sport

St-Sebastiaans schieten bij HBV De Eendracht

  Sportnieuws

Aarle-Rixtel - Bij Handboogvereniging De Eendracht in Aarle-Rixtel was het op zaterdag 9 maart weer zover, de St-Sebastiaansviering. Een bekend fenomeen bij de vereniging. Het is een van de leukste en gezelligste wedstrijden van het jaar. En aansluitend de jaarlijkse feestavond.

Wat is St-Sebastiaan?
Tijdens St-Sebastiaan koopt iedereen een cadeautje van ongeveer €5,00. Iedereen pakt zijn cadeau in, zodat je niet ziet wat erin zit. Vervolgens gaat iedereen schieten. Maar tijdens St-Sebastiaan schiet je niet op normale doelen. Het zijn speciale geluksdoelen, dit jaar gemaakt door Henk Verachtert en Frank Schepers. Degene die aan het einde van de avond de meeste punten heeft, mag als eerste een cadeau uitzoeken.

Voor iedereen wat leuks
Voordat ze begonnen met het schieten, hebben ze met zijn allen lekker gegeten van een heerlijk warm en koud buffet. Dit was uitstekend verzorgd door Frans v.d. Heuvel, groente en fruit uit Aarle-Rixtel.

Voor de partners van de schutters organiseren ze ook altijd een leuke activiteit, zodat zij tijdens het schieten zich ook kunnen vermaken. Truus van Ganzenwinkel had een workshop 'keramiek stippen' geregeld. Dit was een groot succes, er zijn nu verschillende dames die er een nieuwe hobby bij hebben.

Daarna hebben ze nog een gratis loterij gehouden, met verschillende levensmiddelen als prijs.

Uitslag St-Sebastiaans verschieting
1. Toon van Hoof 130, 2. Walter Jansen 118, 3. Arjan v.d. Heuvel 110, 4. Jan van Rooy 110, 5. Jo Maas 108, 6. Paul van Bakel 99, 7. Martijn v.d. Heijden 94, 8. Gerlinde Geene 81, 9. Joost Jansen 74, 10. John Driessen 72, 11. Arno Donkers 63, 12. Stijn Geene 47, 13. Kevin Havinga 36.

De volgende schutters zijn uitgenodigd voor deelname aan de Individuele Rayon Kampioenschappen. Deze worden gehouden bij de Alpenjagers te Sittard op zaterdag 13 april om 10.00 uur.

Individuele resultaten
Erwin Wijnhoven (1ste in klasse 3), Jan van Rooy (8ste in klasse 3), Martijn v.d. Heijden (2de in klasse 4), Machiel van Roij (7de in klasse 4) en Arjan v.d. Heuvel (4de in klasse 5).

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>