Logo mooilaarbeek.nl
Johan Voorhout in actie   | Fotonummer: 08eabf
Johan Voorhout in actie (Foto: )
Sport

Monsterzege voor ATTC'77-6

  Sportnieuws

Aarle-Rixtel - De heren van team 6 van tafeltennisvereniging ATTC'77 uit Aarle-Rixtel hebben nog geen enkele wedstrijd verloren in de 6e klasse H. Deze week ontvingen zij het jeugdige damesteam van Tios'51.

Jan Smits en Henk Buiting hadden geen enkele moeite met de dames en verloren geen enkele game, ook niet in de dubbel. Stephan Vergroesen, die hetzelfde open, aanvallende spel speelt als de speelsters uit Tilburg had het een stuk lastiger. Twee wedstrijden wist hij te winnen, maar zijn derde wedstrijd wilde het niet meer lukken. Hij verloor van Michelle Wittens. De eer voor Tios'51 was gered maar ATTC'77-6 verstevigt de koppositie met de klinkende 9-1 overwinning.

Het tweede team speelde thuis tegen koploper Best 1. Na een afwezigheid van enkele weken was Mark Rovers weer van de partij. Hij speelde samen met Jos Beniers en Frederieke van de Poel. Kopman Johan Voorhout viel uit om bij het eerste team in te vallen. Jos begon wat twijfelend tegen Joop Hermsen, herstelde zich en trok de wedstrijd naar zich toe. Frederieke trof Bart Bolwijn en ook dat werd een spannende wedstrijd. Op 11-11 in de beslissende game verstapte Bart zich echter waardoor hij niet meer verder kon spelen, 2-0 voor ATTC'77. Mark trof de nog 100% spelende Hans van Eyck en bijna haalde hij hem er van af, 9-11 in de vijfde game. Zo ging het eigenlijk de hele avond door met winstpartijen over en weer en uiteindelijk een 6-4 overwinning voor ATTC'77. Hiermee zijn ze Best tot op twee punten genaderd in de 3e klasse M.

Voor het eerste team gingen William Vlamings en Jean Paul Kanters samen met Johan Voorhout naar Geldrop om tegen mede-hekkensluiter Unicum 1 te spelen. Jean Paul leek zijn dag niet te hebben en verloor alles behalve de dubbel samen met William. Voor William was alleen Marinjo van Happen te sterk, zijn andere twee wedstrijden won hij. Invaller Johan won verrassend zijn laatste wedstrijd tegen Erwin Sanders en bracht de stand op 6-4. Ze staan nu halverwege de competitie samen met Flash 1 onderaan met Unicum er slechts 2 punten boven. Handhaving in de 1e klasse is derhalve nog steeds mogelijk.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>