Logo mooilaarbeek.nl
Chris Klingsporn, team 6, won van zijn ongeslagen tegenstander   | Fotonummer: 89f6d1
Chris Klingsporn, team 6, won van zijn ongeslagen tegenstander (Foto: )
Sport

Teams TTV Een en Twintig goed op weg

  Sportnieuws

Beek en Donk - Het was voor de thuisspelende teams een enerverende avond op donderdag 14 maart. Zowel team 3 als team 6 wisten overtuigend te winnen met enkele memorabele momenten.

Zo wist team 3 met een overdonderende 10-0 tegenstander MTTV '72 te verslaan. Ton Paardekooper, Dirk van der Venne en invaller Paulos Kallah lieten geen enkel punt liggen en wonnen overtuigend alle enkels en het dubbelspel. Dit betekent voor nu, op de helft van het seizoen, dat zij overtuigend op de eerste plek staan op dit moment in de 5e klasse.

Het andere team wat thuis speelde, team 6, wist met 7-3 een mooie winst binnen te halen. Tim van Dalen beet de spits af tegen de Meppers uit Heeze. Hij won alledrie zijn enkel wedstrijden. Tijdens één van de wedstrijden wist hij zelfs met 11-0 de game te winnen. Kevin Biemans speelde solide en won 2 van zijn wedstrijden. Chris Klingsporn won 1 wedstrijd, maar wist daarmee wel zijn tegenstander van zijn 100% af te spelen. Tussenstand na 5 wedstrijdrondes, een nette vierde plek met zeker nog kans op een hogere plek in het klassement.

Duo (Penotti)toernooi MTTV '72
Afgelopen zondag hebben verschillende leden van TTV Een en Twintig deelgenomen aan het open dubbeltoernooi van Mttv '72. En met succes! Jeroen Engelhart en Rowena de Haas wisten het toernooi samen te winnen. Zij hebben met een overtuigende 3-0 winst in de finale de hoofdprijs (Een Duo Penotti pakket) binnen te halen. Op de 10e plek eindigden Tim van Dalen en Bert Coolen. Terug van weggeweest, oud clublid Sylvain de Koning wist samen met dubbelpartner Eva Verrijt knap 9e te worden. Een gezellige en goed georganiseerde dag met een mooi resultaat en een net zo gezellige afsluiting!

Ben je nieuwsgierig geworden naar één van de leukste en snelste balsporten? Kom dan eens een keer een kijkje nemen bij de vereniging. Kijk voor de openingstijden en andere andere info, zoals de overige uitslagen op www.ttveenentwintig.nl en hou de socials in de gaten!

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>